Αρχική Νέα Τοπικά Μήνυση αρχαιολογίας κατά Προέδρου ΔΕΥΑΧ

Μήνυση αρχαιολογίας κατά Προέδρου ΔΕΥΑΧ

8

 Την καταγγελία της αρχαιολογίας δέχθηκε η ΔΕΥΑΧ διότι είχε κατασκευάσει οικίσκο (2Χ2) στην περιοχή του Γρου (μετά το νερό του Πάγκαλου και στα όρια του οικισμού του Κάμπου) χωρίς να έχει λάβει την απαιτούμενη γνωμοδότηση της 3ης ΕΒΑ.
Ο οικίσκος, που δεν χρειάζεται να έχει οικοδομική άδεια, έγινε για να  εγκατασταθεί αντλιοστάσιο και να γίνει δυαντή η τροφοδότηση της συνοικίας του Γρου με νερό προερχόμενο από το ταχυδιϋλιστήριο του Κακού ποταμού.
Ετσι όταν χθες εργάτες της ΔΕΥΑΧ έκαναν εργασίες στην αντλία (και όχι στον οικίσκο) επενέβη η αστυνομία για να τους οδηγήσει στον αυτόφωρο.
Αμέσως όμως ειδοποιήθηκε και πήγε στο σημείο εκείνο ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ ο οποίος και οδηγήθηκε στην αστυνομία για να του υποβληθεί μήνυση.
Το ζήτημα είναι πως η ΔΕΥΑΧ είναι υποβάλλει αίτηση στην 3η ΕΒΑ, αλλά αργούσε η γνωμοδότηση…

 

3η ΕΒΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες το σήμα διακοπής από την 3η ΕΒΑ είχε εκδοθεί στις 13 Δεκεμβρίου, αλλά η αίτηση από τη ΔΕΥΑΧ με το σχέδιο έγινε προχθές αφού η αρχαιολογία επέμενε να εκφράσει τις παρατηρήσεις της πάνω στην πρόταση και όχι να υπάρξει συνεννόηση για το πως θα γίνει ο οικίσκος.
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔελφίνι εντοπίστηκε στην παραλία της Καρίντας
Επόμενο άρθροΘεατρική παράσταση από το Σύλλογο της Βοκαριάς