Αρχική Νέα Οικονομία Νέος Tour Operator στη Νορβηγική Αγορά με συμμετοχή Χιώτη Επιχειρηματία

Νέος Tour Operator στη Νορβηγική Αγορά με συμμετοχή Χιώτη Επιχειρηματία

51


Ένας νέος Tour Operator αποκλειστικά ελληνικής ιδιοκτησίας εισέρχεται στην Νορβηγική αγορά.

Η Hellaswings θα προσφέρει μία γκάμα ελληνικών τουριστικών προορισμών στους Νορβηγούς.


Το ενδιαφέρον για τη Χίο είναι ότι ένας χιώτης επιχειρηματίας, ο Μιχάλης Κολοκυθιάς είναι ο ιδρυτής της Hellaswings.


Χρόνια στον χώρο του τουρισμού ο κ. Κολοκυθιάς επεκτείνεται από τον χώρο των Τουριστικών γραφείων στον χώρο των Tour Operators ο οποίος είναι πολύ ανταγωνιστικός και όσο αφορά την ελληνική αγορα σχεδόν μονοπωλείται από εταιρείες ευρωπαϊκών συμφερόντων.


Η Hellaswings θα ξεκινήσει να προσφέρει Χίο στους Νορβηγούς πελάτες της με πτήσεις charter που θα πραγματοποιεί η Aegean Airlines ενώ αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλα νησιά.


Η πρώτη πτήση θα απογειωθεί από το Όσλο στις 9.45 στις 17 Μαΐου και θα φτάσει στη Χίο στις 14.30. Οι πτήσεις charter θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη έως τις 11 Οκτωβρίου.


Υπεύθυνος του Γραφείου στη Νορβηγία είναι ο Helge Fosheim Andersen, που είχε δουλέψει στο Vingresor και στο Lilleput Reiser που πουλάει Χίο εδώ και χρόνια και ξέρει την αγορά.


Στο Δ.Σ. της νέας εταιρείας συμμετέχει και η κυρία Kristin Gonther Ellefsen που έχει εργαστεί πολλά χρόνια ώς υπέυθυνη για τους Ελληνικούς προορισμούς για τον Tour Operator My Travel Group Northern Europe.


Η παρουσίαση της Hellaswings και της μπροσούρας της για τη σεζόν που μας έρχεται θα γίνει στην έκθεση Τουρισμού Reiseliv στο Lillestrom στη Νορβηγία στις 12 Ιανουαρίου.

Διαφήμιση