Αρχική Νέα Τοπικά ΔΕΥΑΧ: Λειτούργησε η αντλία για Γρου- Κάμπο

ΔΕΥΑΧ: Λειτούργησε η αντλία για Γρου- Κάμπο

14

 
Στην επίλυση του προβλήματος υδροδότησης των συνοικιών του Κάμπου και του Γρου, έφτασε η Δημοτική Αρχή με τη λειτουργία (από το Σάββατο) της καινούργιας αντλίας στην περιοχή του Γρου.
Εξάλλου το πρόβλημα με τις μεγάλες διαρροές του δικτύου η ΔΕΥΑΧ εξετάζει να το επιλύσει με την τοποθέτηση μειωτών πίεσης. Μέσω αυτών θα μειώνεται η πίεση του νερού προς το παλιό εσωτερικό δίκτυο της πόλης και πιστεύεται πως θα μειωθεί αισθητά η απώλεια νερού.
Σταθεροποιείται επίσης την τελευταία εβδομάδα, όσο οι πηγές των γύρω βουνών δίνουν περισσότερο νερό, η παροχή νερού όλο το 24ώρο από την περιοχή του Αρμένη μέχρι και τις υψηλές περιοχές της Τρουλωτής.
Εν τω μεταξύ όπως μας δήλωσε ο Δήμαρχος Μάρκος Μεννής σήμερα πρόκειται να ληφθούν δείγματα που θα σταλούν για εξέταση από το Γενικό Χημείο του Κράτους και από τη Σχολή Δημόσιας Υγιεινής. Η εξέταση θα γίνει για 40 συνολικά παραμέτρους, αφού το εργαστήριο της ΤΕΔΚ μπορεί να κάνει μόνο για 22. “Πιστεύουμε ότι θα φανεί και μετά από αυτές τις μετρήσεις ότι πράγματι μιλάμε για πόσιμο νερό”, μας τόνισε ο κ. Μεννής.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΘεοφάνεια στον κόλπο της Σμύρνης, 84 χρόνια μετά
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 10/1/06