Αρχική Νέα Τοπικά Δήμος Ομηρούπολης: Ενέργειες σήμερα για δάνειο

Δήμος Ομηρούπολης: Ενέργειες σήμερα για δάνειο

13

 
Κάθε άλλο παρά ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ομηρούπολης την περασμένη Τετάρτη.
Η τελική απόφαση, κατά πλειοψηφία, κάνει λόγο για λήψη νέου δανείου ύψους 400.000 ΕΥΡΩ έτσι ώστε να γίνει δυνατή η καταβολή των μισθών στους 30 εργαζόμενους της Τεχνικής Εταιρείας Δήμου Βροντάδου, ενώ η πρόταση του Δημάρχου κάνει λόγο για “απενεργοποίηση” της εταιρείας από την 1η Ιανουαρίου.
Να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο υπήρξε πρόβλημα να συσταθεί επιτροπή, με τους συμβούλους της αντιπολίτευσης να αρνούνται και της πλειοψηφίας να βιάζονται να σηκωθούν από τα “καυτά” έδρανα μετά την απόφαση για λήψη δανείου.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαληός ήδη έχει επικοινωνήσει με την τράπεζα Πειραιώς και σήμερα αναμένεται -όπως μας δήλωσε- να κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα για την επικύρωση του δανείου που θα έχει ως εγγύηση τη ΣΑΤΑ του 2006.
Από την πλευράς τους οι εργαζόμενοι έδωσαν παράταση μέχρι την Τετάρτη ειδάλλως θα ακολουθήσουν τη δικαστική οδό με ότι συνεπάγεται αυτό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΘεοφάνεια στον κόλπο της Σμύρνης, 84 χρόνια μετά
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 10/1/06