Αρχική Νέα Τοπικά Ανταπάντηση εργαζομένων Δήμου Ομηρούπολης στους συναδέλφους τους στην ΤΕΔΒ…

Ανταπάντηση εργαζομένων Δήμου Ομηρούπολης στους συναδέλφους τους στην ΤΕΔΒ…

6

Την ανταπάντηση των εργαζομένων στο Δήμο Ομηρούπολης και συγκεκριμένα των υπηρεσιακών παραγόντων της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου,προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στην ΤΕΔΒ.
Η απάντηση έχει ως εξής.
“Εγκαινιάζοντας ήθη πρωτόγνωρα στην συνδικαλιστική θεωρία και πρακτική, το Σωματείο Εργαζομένων στην Τεχνική Εταιρεία Βροντάδου θεώρησε πρέπον με ανακοίνωση καταγγελία του να ασκήσει ευθεία επίθεση σε εργαζόμενους συνάδελφους τους, της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Ομηρούπολης.
Το ύφος βέβαια της γραφής- ανοίκειο για ανακοίνωση εργατικού συνδικάτου-, προδίδει το συντάξαντα, που προφανώς θεωρώντας εαυτόν απόλυτα νομιμοποιούμενο ελέω καλλιτεχνικής αδείας, να διολισθαίνει σε ηθικές παρεκκλίσεις που λίγο απέχουν για να αποδώσουν τον ορισμό του αμοραλισμού στο κείμενο του.
Λόγοι αυτοσεβασμού, σεβασμού στους απλήρωτους συναδέλφους μας της Τεχνικής, αλλά και κάτι άγνωστο για εκείνον η υπηρεσιακή μας υπευθυνότητα, δεν μας επιτρέπουν να τον παρακολουθήσουμε στο επικοινωνιακό παιγνίδι εντυπώσεων που επέλεξε να ακολουθήσει.
Δεν πρόκειται να συμβάλλουμε στον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων αποκρύπτοντας τα πολιτικά αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα, φαλκιδεύοντας την συναδελφική σχέση και συνεργασία, όρους απαραίτητους για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων.
Δηλώνουμε ότι απαρέγκλιτα θα συνεχίσουμε στα πλαίσια αυτών που η συνείδηση και τα υπηρεσιακά μας καθήκοντα μας επιβάλλουν.  

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ
Ο ΤΑΜΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ”

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Χρ. Μαρκογιαννάκης, μετά τις δηλώσεις κατά Λινού
Επόμενο άρθροΕκθεση του Μπάμπη Κοιλιάρη στην Αθήνα