Αρχική Νέα Οικονομία Φθηνά εισιτήρια από την Aegean Airlines

Φθηνά εισιτήρια από την Aegean Airlines

27

Δελτίο τύπου εταιρείας


 Η AEGEAN AIRLINES πριν από ενάμισυ χρόνο λόγω της μεγάλης αύξησης στις τιμές καυσίμων αποφάσισε να επιβάλει στις τιμές των εισιτηρίων της επίναυλο καυσίμων.
Με δεδομένη τη συνέχιση των υψηλών τιμών καυσίμων και προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στην επικοινωνία της με τους καταναλωτές, η AEGEAN θα επικοινωνεί πλέον τους ναύλους προσφοράς της συμπεριλαμβάνοντας στην αναφερόμενη τιμή και τον επίναυλο καυσίμων που ισχύει για το εσωτερικό και το εξωτερικό.
Η AEGEAN θέλοντας συνεχώς να επιβραβεύει τους επιβάτες που κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και αγοράζουν το εισιτήριό τους αρκετό διάστημα πριν από την πτήση προσφέρει πλέον ελάχιστους ναύλους οι οποίοι περιλαμβάνουν και τον επίναυλο καυσίμων ως εξής:
Απλή μετάβαση € 19(συμπεριλαμβάνεται επίναυλος καυσίμων € 8)
Από Αθήνα προς/από: Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Κω,
Μυτιλήνη, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Καβάλα και Κέρκυρα.
Απλή μετάβαση € 49(συμπεριλαμβάνεται επίναυλος καυσίμων € 14)
Από Αθήνα προς/από: Ρώμη, Μιλάνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Λάρνακα
* Η διαθεσιμότητα του ναύλου θα είναι δυνατή μέχρι 19 ημέρες πριν την αναχώρηση κάθε πτήσης ενώ η κράτηση και η έκδοση εισιτηρίων θα πρέπει να πραγματοποιείται ταυτόχρονα. Ο ναύλος αυτός δεν επιτρέπει αλλαγές.
* Κρατήσεις και έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων (e-ticket) μέσω του www.aegeanair.com, του 801 11 20000 ή μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων .
Οι ως άνω προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
Στις ως άνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και λοιπές χρεώσεις.
Μέσω αυτής της πολιτικής επιτυγχάνεται η προσφορά ακόμη πιο χαμηλών τιμών στο επιβατικό κοινό που κάνει χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και αγοράζει το εισιτήριό του σημαντικό διάστημα πριν από την πτήση ενώ παράλληλα υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στην επικοινωνία της AEGEAN με το επιβατικό κοινό όσον αφορά στους ναύλους προσφοράς. Σημειώνεται ότι η AEGEAN έχει 6-8 ναύλους για κάθε προορισμό και για τους τρεις χαμηλότερους (προσφοράς) διατίθενται στην χειμερινή περίοδο το 35-45% των θέσεων του κάθε αεροπλάνου.
Η AEGEAN AIRLINES προσφέρει 120 τακτικές πτήσεις την ημέρα σε 14 προορισμούς στην Ελλάδα και 7 στο εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Κύπρος). Επιπλέον σε συνεργασία με την LUFTHANSA προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού προς Άμστερνταμ, Βρυξέλλες, Αμβούργο, Ανόβερο, Βερολίνο και Παρίσι. Παράλληλα οι τακτικοί επιβάτες του προγράμματος μιλίων και των δύο εταιρειών μπορούν να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια και από το δίκτυο της AEGEAN αλλά και από οποιονδήποτε από τους 181 προορισμούς σε 76 χώρες του δικτύου της LUFTHANSA. Επιπρόσθετα η AEGEAN μέσω της συνεργασίας της με την AIR ONE προσφέρει πτήσεις κοινού κωδικού προς Παλέρμο, Γένοβα, Τορίνο, Βενετία, Κατάνια, Τεργέστη και Λαμέτζια Τέρμα μέσω Ρώμης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαινούριο φρούτο στην οδό Ι. Καλαμπόκα!
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο, 14/1/2006