Αρχική Νέα Τοπικά Βόρειο Αιγαίο: Χτύπησε ο ιός της προχειρότητας

Βόρειο Αιγαίο: Χτύπησε ο ιός της προχειρότητας

10

Εντυπωσιακή η αδυναμία του συντονισμού και της οργάνωσης ενός συστήματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πιθανότητα μετάδοση της νόσου των πτηνών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Η κάθε υπηρεσία κυριολεκτικά λειτουργεί αυτόνομα, ενώ η νόσος των πτηνών έγινε αφορμή και για… “ξεπουπούλιασμα” μεταξύ αντιμαχόμενων φατριών κυβερνητικών παραγόντων στο νομό.
Αυτά αναφέρει ο δημοσιογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ Στρατής Μπαλάσκας, που όπως τονίζει, η σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής με πρωτοβουλία της τοπικής Διεύθυνσης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠε) Βορείου Αιγαίου κατέληξε σε από έδρας επιστημονική διάλεξη, ενώ τόσο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου όσο και ο τοπικός Ιατρικός Σύλλογος καταγγέλλουν φανερά ενοχλημένοι το ότι δεν κλήθηκαν σε αυτήν.
Εντυπωσιακή η απουσία από την περιφερειακού χαρακτήρα σύσκεψη στελεχών της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος από όλο το Βόρειο Αιγαίο. Χαρακτηριστικά να σημειωθεί ότι παρόντες ήταν ο αστυνομικός διευθυντής Λέσβου και ο λιμενάρχης Μυτιλήνης οι οποίοι ανέλαβαν να ενημερώσουν, σχετικά τους ομόβαθμους συναδέλφους τους! Επίσης ας σημειωθεί ότι τελευταία στιγμή και με παρέμβαση του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κλήθηκε στην περί ου ο λόγος σύσκεψη εκπρόσωπός της.
Να σημειώσουμε πάντως ότι από τη Χίο εκπροσώπηθηκε μόνο το Τελωενίο Χίου δια της υπεύθυνησς στο Τμήμα ελέγχων Βασιλικής Βερβερίδου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ άγνοια για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης σύσκεψης δήλωσαν οι εκπρόσωποι των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Λέσβου, Χίου και Σάμου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ Νομαρχία προς κυνηγούς: ξανασκεφτείτε το χόμπι σας
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση την Τετάρτη στα Καμπόχωρα για Τεχνικό Πρόγραμμα