Αρχική Νέα Τοπικά Ομοφωνία για την τροποποίηση τεχνικού προγράμματος στο Δ. Αγίου Μηνά

Ομοφωνία για την τροποποίηση τεχνικού προγράμματος στο Δ. Αγίου Μηνά

6

 Ομόφωνα το Σώμα του Δ.Σ. Αγίου Μηνά ενέκρινε την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος ¨Έργων για το 2006.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Παντελάρας τόνισε ότι το τεχνικό πρόγραμμα, είναι το ίδιο με αυτό που ψήφισε τον Δεκέμβρη το Συμβούλιο, με τη διαφορά ότι αφαιρέθηκαν από αυτό έργα για τα οποία εξασφαλίστηκαν πιστώσεις από αλλού.
Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο και το τεχνικό πρόγραμμα είναι μειωμένο κατά 140.000 ευρώ περίπου.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Διαμαντής Σκουλούδης είπε ότι το Σώμα δεν καλείται να εγκρίνει τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος αλλά να ψηφίσει ένα νέο, καθώς πέραν των έργων που αφαιρέθηκαν έχουν γίνει και μειώσεις προϋπολογισμών. Εκανε επίσης την παρατήρηση ότι σε αυτό, με το ποσό που αποδεσμεύτηκε από τα έργα για τα οποία εξασφαλίστηκαν πιστώσεις από αλλού, θα μπορούσαν να ενταχθούν έργα γενικού ενδιαφέροντος που είχε προτείνει η αντιπολίτευση. Παρά ταύτα στο τέλος δήλωσε ότι θα το ψηφίσει.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σύμβουλος της μειοψηφίας Γιώργος Κάργας, επισήμανε ότι δεν φαίνονται τα ποσά που εξασφαλίστηκαν από αλλού για έργα και δήλωσε ότι θα το ψηφίσει με επιφυλάξεις διευκρινίζοντας ότι για θέματα όπως τη δημιουργία πάρκινγκ στο Καρφά  η Δημοτική Αρχή θα τον βρει απέναντι της.
Απαντώντας ο Δήμαρχος Γιάννης Παντελάρας ανέφερε αναλυτικά τα έργα που αφαιρέθηκαν όπως και τις πηγές από τις οποίες εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις.

Προϋπολογισμός
Αναβλήθηκε για άλλη συνεδρίαση -πιθανόν αυτή τη βδομάδα-η ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Οικονομικό έτος 2006, καθώς όπως διαπιστώθηκε μετά από παρέμβαση του συμβούλου της μειοψηφίας Γιώργου Κάργα, δεν ακολούθησε το τυπικό της διαδικασίας.

 

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ Νομαρχία προς κυνηγούς: ξανασκεφτείτε το χόμπι σας
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση την Τετάρτη στα Καμπόχωρα για Τεχνικό Πρόγραμμα