Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Παρέμβαση Πίττα και για σχολικό υλικό!

Παρέμβαση Πίττα και για σχολικό υλικό!

6

 Την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση του απαραίτητου σχολικού εξοπλισμού για τις σχολικές μονάδες του νομού, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του στον Οργανισμό Σχολικών Κτηρίων, εξασφάλισε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πίττας.
Θεωρούσαμε βέβαια πως αυτό αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση του ΟΣΚ, φαίνεται όμως ότι πρέπει ακόμα να ασχολείται ο κυβερνητικός βουλευτής για να εξασφαλίζονται στα σχολεία από θρανία νηπιαγωγείου (9 συνολικά) μέχρι πίνακες μαρκαδόρου (4).
Δόθηκε μάλιστα αναλυτικά η κατάσταση με τα είδη που εξασφαλίστηκαν, μεταξύ των οποίων πρέπει να σημειώσουμε πως ξεχωρίζουν και 77 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Ο σχολικός εξοπλισμός θα παραδοθεί στο Γραφείο Χίου, 1ο νηπιαγωγείο Χίου και 1ο νηπιαγωγείο Βροντάδου, στο 11ο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο Χίου, στο Μουσικό Γυμνάσιο και Γυμνάσιο Χίου (ΣΔΕ), 1ο Λύκειο και 1ο ΤΕΕ.
Επίσης ο κ. Πίττας τονίζει με την ίδια ανακοίνωση, πως κατόπιν ενεργειών του… και στα πλαίσια υλοποίησης σχετικής εξαγγελίας του Πρωθυπουργού κ. Κων/νου Καραμανλή, θα παραδοθούν από τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 28 Ιανουαρίου 75 ηλεκτρονικοί υπολογιστές (πέρα των 77;) στους πρωτεύσαντες μαθητές της σχολικής περιόδου 2004-2005 ως ηθική ανταμοιβή.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣύσκεψη το μεσημέρι κατοίκων για το δρόμο στην παραλία Καμάρι
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο-καιρός, 19/1/2006