Αρχική Νέα Τοπικά Παρέμβαση υπουργείου Αιγαίου για ναύλα Χίου- Ψαρών

Παρέμβαση υπουργείου Αιγαίου για ναύλα Χίου- Ψαρών

9

 
Τελικά η SAOS εφαρμόζει την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την τιμή των εισιτηρίων στη γραμμή Χίος- Ψαρά ή όχι. Σύμφωνα με την ακόλουθη ανακοίνωση από το υπουργείο Αιγαίου φαίνεται πως πρόβλημα υπήρχε και με τα εισιτήρια των Ψαριανών που ως κάτοικοι νησιού κάτων των 3.100 κατοίκων δικαιούνται έκπτωση ύψους 50%.
Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

 

Σχετικά με την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου της επιδοτούμενης γραμμής ΨΑΡΑ – ΧΙΟΣ – ΨΑΡΑ την οποία επέβαλε η πλοιοκτήτρια εταιρεία του “ΑΡΣΙΝΟΗ” που εκτελεί, μετά από διαγωνισμό και υπογραφή σχετικής συμβάσεως με το Υπουργείο μας σας γνωρίζουμε ότι:

ευθύς ως το Υπουργείο μας ενημερώθηκε, από τον Δήμαρχο Ψαρών, με επείγουσα επιστολή του προς την πλοιοκτήτρια εταιρεία ζητεί την άμεση συμμόρφωση της προς τη σύμβαση που έχει υπογράψει και η οποία προβλέπει στο άρθρο 39 την υποχρέωση εφαρμογής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α) η οποία καθορίζει έκπτωση, κατά 50% επί των ναύλων οικονομικής θέσεως, για τους κατοίκους των νησιών κάτω των 3.100 κατοίκων.
Την εκτέλεση αυτής της απόφασης ζητείται να παρακολουθήσει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου και ο Λιμενικός Σταθμός των Ψαρών.
Προς συμπλήρωση της ενημέρωσης των αναγνωστών σας προσθέτω ότι, η εταιρεία που είχε αναλάβει προ του “ΑΡΣΙΝΟΗ” την εκτέλεση του δρομολογίου ΨΑΡΑ – ΧΙΟΣ – ΨΑΡΑ προσέφερε, οικειοθελώς, εκπτώσεις και πέραν της καθορισμένης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤΟ ΔΗΠΕΘΕ αξίζει το χειροκρότημά μας: Στα πρόστιμα απαντά με την Πειραματική Σκηνή!
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 20/1/2006