Αρχική Νέα Τοπικά Συναντήσεις Ν. Μαρινάκη σήμερα στην Αθήνα

Συναντήσεις Ν. Μαρινάκη σήμερα στην Αθήνα

9

 
Οπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καρδαμύλων σήμερα θα βρίσκεται στην Αθήνα όπου θα έχει συνάντηση το μεσημέρι στο υπουργείο Πολιτισμού για το θέμα του Ναυτικού Μουσείου.
Στόχος είναι να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση για το έργο. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή για την εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα προς τιμή του οραματιστή του Ναυτικού Μουσείου Αγγελου Αγγελιδάκη, που όπως είπε έφερε και πάλι σε ζωντάνια για το Ναυτικό Μουσείο”..
Επίσης αργά το απόγευμα θα συναντηθεί στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να συζητήσει το θέμα των προγραμμάτων μέσω των ΟΠΑΑΧ. Στο συμβούλιο ελήφθη απόφαση για υποβολή πρότασης για την αξιοποίηση της αιολικής ενέργειας.
Όπως εξήγησε ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Νίκος Ανδρεόπουλος, στον οποίο ανατέθηκε έναντι αμοιβής και η σύνταξη του τεχνικού δελτίου, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα θετικό αφού ως όρος υπάρχει η παραγόμενη ενέργεια να καλύπτει τις ανάγκες του Δήμου (δημοτικά καταστήματα κλπ.). Από την πλευρά του ο κ. Μελιτζάνης τόνισε ότι η πρόταση πρέπει να κατατεθεί μέσω της ΑΙΓΑΙΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ Α.Ε. στην οποία έχει μερίδιο ο Δήμος, ενώ προεξ.όφλησε την ακύρωση των αποφάσεων διότι οι αναθέσεις γίνονται πριν την ψήφιση προϋπολογισμού το έτος 2006.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑπόφαση Νομικού Συμβουλίου για κυριότητα Λιμενικού Ταμείου
Επόμενο άρθροΕκδήλωση ΠΕΛΙΝΝΑΙΟΥ για την Καππαδοκία