Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Αριστοτέλης Παυλίδης για αντικομμουνιστικό μνημόνιο

Αριστοτέλης Παυλίδης για αντικομμουνιστικό μνημόνιο

5

 

Την παρακάτω άποψη διατύπωσε ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αριστοτέλης Παυλίδης, στο βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ Σταύρο Σκοπελίτη και το στέλεχος του ΚΚΕ Π. Γεωργούλα, σχετικά με το θέμα του ψηφίσματος που θα συζητηθεί στο Στρασβούργο κατά την προσεχή συνεδρίαση (24 Ιανουαρίου) του Συμβουλίου της Ευρώπης:
“Διετέλεσα επί πολλά χρόνια Μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και ενεργά μετείχα σε διεργασίες οι οποίες διαμόρφωσαν την πολιτική του Διεθνούς αυτού οργανισμού επί θεμάτων όχι μόνο Ευρωπαϊκού αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος.
Γνωρίζοντας τις αρχές και τους στόχους του Συμβουλίου της Ευρώπης δηλώνω απερίφραστα ότι θεωρώ όχι μόνο άκαιρη αλλά και ανώφελη την επιστροφή στο παρελθόν όταν μάλιστα αυτή εν συμβάλλει στην ανάπτυξη του πνεύματος αλληλοκατανόησης μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών ασχέτως της ιδεολογίας την οποία ο καθένας πιστεύει και υπηρετεί.
Αυτή την άποψη πιστεύω ότι θα εκφράσει η πλειοψηφία των Μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης λαμβανομένου, μάλιστα, υπόψη ότι πρόκειται περί Μελών Εθνικών κοινοβουλίων”, κατάληξε ο κ. Παυλίδης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΛΛΑΔΑ: Στις 25 Ιανουαρίου θα εξεταστεί στη Γαλλία το αίτημα έκδοσης της Κ.Μπουρμπούλια
Επόμενο άρθροΜπάσκετ: μάχη Παγχιακού με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο