Αρχική Νέα Τοπικά Καμιά ανησυχία για τα κρούσματα μηνιγγίτιδας- προληπτικά μέτρα από τη Νομαρχία

Καμιά ανησυχία για τα κρούσματα μηνιγγίτιδας- προληπτικά μέτρα από τη Νομαρχία

3

 Υπό ιατρική παρακολούθηση και σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι 3 μαθητές της Γ’ τάξης Λυκείου Καλλιμασιάς του Δήμου Ιωνίας Χίου , που από το μεσημέρι της Παρασκευής διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο, με διαγνωσμένη ιογενή μηνιγγίτιδα.
Ο συγκεκριμένος τύπος μηνιγγίτιδας δεν εμπνέει ανησυχία και είναι εύκολα αντιμετωπίσιμος με την κατάλληλh φαρμακευτική αγωγή.
Πάντως το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο του Νομάρχη, και αφού είχε προηγηθεί σύσκεψη στο Νοσοκομείο, όπου λόγω της εμφάνισης των συμπτωμάτων που συνηγορούν στην ιογενή Μηνιγγίτιδα αποφασίσθηκε η εφαρμογή των πιο κάτω μέτρων για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα οποία γνωστοποιούνται και στους κατοίκους του Δήμου Ιωνίας:

 “Η απολύμανση όλου του Σχολικού Συγκροτήματος και η πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2006 και ώρα 10:30 π.μ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καλλιμασιάς.
Λόγω των ανωτέρω όλο το Σχολικό Συγκρότημα Γυμνάσιο, Λύκειο , Δημοτικό, Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά την συγκεκριμένη ημέρα”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΛΛΑΔΑ: Στις 25 Ιανουαρίου θα εξεταστεί στη Γαλλία το αίτημα έκδοσης της Κ.Μπουρμπούλια
Επόμενο άρθροΜπάσκετ: μάχη Παγχιακού με τον πρωτοπόρο Πανιώνιο