Αρχική Πολιτισμός Βιβλία Ναυτικό Ιατρικό Βοήθημα από την Tsakos Shipping

Ναυτικό Ιατρικό Βοήθημα από την Tsakos Shipping

36

 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Ναυτικό Ιατρικό Βοήθημα που φέρει την υπογραφή της ιατρού Ειρήνης Σαρόγλου- Τσάκου M.D. Καρδιολόγου/ Παθολόγου, και έχει ως σκοπό τη συνεχή ιατρική ενημέρωση των στελεχών και των πληρωμάτων των πλοίων της Tsakos Shipping.
Βέβαια το βιβλίο ξεπερνά την ενημέρωση στα πλαίσια του Ομίλου Τσάκος, αφού είναι αφιερωμένο στους “Γιατρούς χωρίς Σύνορα”.
Όπως τονίζει στον πρόλογο του βιβλίου η κα Σαρόγλου- Τσάκου, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ανάγκες που υπάρχουν στα πλοία και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού, πραγματοποιούν για έκτη χρονιά τα “Ιατρικά σεμινάρια” στο μικρό αμφιθέατρο του Μεγάρου “Μακεδονία” κάθε μήνα (με έναρξη τον Οκτώβριο και λήξη τον Ιούνιο). Αυτή η εκδοτική προσπάθεια περιλαμβάνει στην ουσία τα “ιατρικά σεμινάρια των ετών 203-2004 και 2004-2005.
Το βιβλίο προλογίζει εξάλλου ο καθηγητής της καρδιολογίας και Πρόεδρος του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. Παύλος Τούτουζας, που σημειώνει χαρακτηριστικά για το βιβλίο: “σε μια θαυμάσια έκδοση με πολλές εικόνες και όπου η κάθε εικόνα μιλάει με τόσες και τόσες λέξεις, ενημερώνει τον ναυτικό κόσμο στις συχνότερες νόσους της παθολογίας και με πρακτικό τρόπο βοηθάει την αντιμετώπισή τους”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία- μέτρα προφύλαξης από Πυροσβεστική & Λιμεναρχείο
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου ΔΗΠΕΘΕ για Πειραματική Σκηνή