Αρχική Νέα Τοπικά ΕΛΛΑΔΑ: Συμμορφώνεται η “Καραμολέγκος” στις υποδείξεις του ΕΦΕΤ για το holy bread

ΕΛΛΑΔΑ: Συμμορφώνεται η “Καραμολέγκος” στις υποδείξεις του ΕΦΕΤ για το holy bread

13

 Σχολιάζοντας τις υποδείξεις του Ε.Φ.Ε.Τ. προς την Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος που αφορούσαν στην άμεση διακοπή της μετάδοσης του διαφημιστικού μηνύματος για το ψωμί “Holy Bread” (κατά της χοληστερόλης) και την άμεση συμμόρφωσή της όσον αφορά στην επισήμανση του προϊόντος, η εταιρεία με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο επισημαίνει ότι βρίσκεται ήδη σε διαδικασία προσαρμογής των ενεργειών επικοινωνίας, καθώς και της επισήμανσης του προϊόντος, ώστε να είναι τυπικά σύμφωνες με τις κείμενες διατάξεις.
Αναλυτικότερα, αναδιατυπώνεται το διαφημιστικό μήνυμα στο σημείο αναφοράς του ποσοστού μείωσης της χοληστερίνης και οι νέες συσκευασίες του προϊόντος είναι ήδη έτοιμες και περιλαμβάνουν τις ορθές επισημάνσεις που ορίζει ο ΕΦΕΤ.


Η Aρτοβιομηχανία Καραμολέγκος δημιούργησε και διέθεσε στους καταναλωτές το ψωμί holy bread, το οποίο περιέχει φυσική β-γλυκάνη, συστατικό που συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της. Η Καραμολέγκος ενημερώνει ότι όλες οι έρευνες, που αποδεικνύουν τις προδιαγραφές, τις ιδιότητες και τους μηχανισμούς λειτουργίας της β-γλυκάνης που περιέχεται στο holy bread, παραμένουν στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής.


Σύμφωνα με την εταιρεία, το holy bread είναι ένα νέο προϊόν, που απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι η σωστή διατροφή βοηθά σημαντικά στη διατήρηση της καλής τους υγείας, δεν αντίκειται και δεν υποκαθιστά φαρμακευτικές θεραπείες μείωσης της χοληστερίνης.


news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΛΛΑΔΑ: Στην EUROVISION με Αννα Βίσση
Επόμενο άρθροΝομαρχιακό Συμβούλιο την Πέμπτη