Αρχική Νέα Τοπικά Μηδενικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΧ- πρόταση chiosnews.com στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Μηδενικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑΧ- πρόταση chiosnews.com στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

5

Χωρίς αυξήσεις θα είναι τα φετινά τιμολόγια της ΔΕΥΑΧ, αφού κατά τον πρόεδρο της Επιχείρησης Μιχάλη Φυτούση θα εξοικονομήσουν σημαντικά ποσά λόγω του ότι δεν θα χρειαστεί να δουλέψουν κατά τη χειμερινή-“υγρή” περίοδο οι γεωτρήσεις άρα θα υπάρχει μείωση εξόδων. Επίσης μετά τη συμφωνία με το Δήμο Αγίου Μηνά, υπολογίζεται αύξηση εσόδων από τους συνεργαζόμενους Δήμους.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας χαρακτήρισαν προεκλογική τακτική την πρόταση του κ. Φυτούση, και από την ώρα που η υπηρεσία πρότεινε αύξηση 6,5%.
Στην ενημέρωση που έγινε σχετικά με το θέμα των αποτελεσμάτων από την πλευρά της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, είχαμε και πάλι τις ενστάσεις από πλευράς αντιπολίτευσης για το θέμα της διαδικασίας της… δειγματοληψίας!

Αφού τίθεται τόσο σοβαρό θέμα για την αξιοπιστία της Διοίκησης της ΔΕΥΑΧ, το chiosnews.com προτείνει να αναλάβουν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να στείλουν οι ίδιοι δείγματα νερού για εξέταση.
Επίσης να ζητήσουν από τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΧ να τους κοινοποιεί τα στοιχεία των αναλύσεων που γίνονται κάθε 4 ώρες στο νερό του ταχυδιυλιστηρίου, όπως δήλωσε τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, έτσι ώστε να δοθεί τέλος σε αυτό το σίριαλ της αξιοπιστίας των αναλύσεων για το νερό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤσίφτης και Μπασιάκος (αν δεν τον προλάβει ο ανασχηματισμός) έρχονται για τα Εγκαίνια του Φραγματος στης “Κόρης το Γεφύρι”
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο-καιρός, 28/1/2006