Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ευχαριστήρια επιστολή του υπουργού Εσωτερικών προς Δήμους- Νομαρχίες

Ευχαριστήρια επιστολή του υπουργού Εσωτερικών προς Δήμους- Νομαρχίες

7

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, απέστειλε, σήμερα, ευχαριστήρια επιστολή προς τους εκπροσώπους α΄ και β΄ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την εγρήγορση και ετοιμότητα, την οποία επέδειξαν στην αντιμετώπιση των ασυνήθιστων καιρικών συνθηκών που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες  την Χώρα μας.


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:


“Κυρίες και Κύριοι Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,


Θα ήθελα να σας εκφράσω – ως ελάχιστη εκπλήρωση χρέους απέναντί σας – τις θερμές ευχαριστίες μου για την εγρήγορση και την ετοιμότητα, την οποία επιδείξατε, κατά τις δύσκολες και διόλου συνήθεις για τη Χώρα μας καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών. Παρά το γεγονός ότι αυτά τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα έπλητταν ταυτόχρονα όλη, σχεδόν, την Επικράτεια με μεγάλη ένταση, ο κρατικός μηχανισμός και η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεργάσθηκαν συντονισμένα και αποτελεσματικά, προς όφελος του δοκιμαζόμενου πολίτη. Τούτο αποκτά για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο μεγαλύτερη σημασία, όσο έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της, ενώ είναι γνωστές οι ελλείψεις που ακόμη αντιμετωπίζει, μετά την μακροχρόνια εγκατάλειψη από το κεντρικό κράτος. Θέλω να γνωρίζετε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και εγώ προσωπικά, αναλογιζόμενοι τις ευθύνες μας απέναντι στο θεσμό που εκπροσωπείτε, θα βρισκόμαστε δίπλα σας ως συμπαραστάτες στη διαρκή προσπάθειά σας να αποκτήσετε όλα εκείνα που σας ανήκουν, ενόψει των αυξημένων προκλήσεων, αλλά και απαιτήσεων των καιρών”.  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤσίφτης και Μπασιάκος (αν δεν τον προλάβει ο ανασχηματισμός) έρχονται για τα Εγκαίνια του Φραγματος στης “Κόρης το Γεφύρι”
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο-καιρός, 28/1/2006