Αρχική Νέα Τοπικά Τριήμερη επίσκεψη ΓΓ Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Τριήμερη επίσκεψη ΓΓ Περιφέρειας Β. Αιγαίου

5

Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Σέργιος Τσίφτης στις 2 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στη Χίο όπου και θα παραμείνει έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του, στις 2 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, ο Γ.Γ. κ. Σέργιος Τσίφτης θα εγκαινιάσει τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του 3ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Χίου, ενώ την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη, με θέμα τις Ιχθυοκαλλιέργειες, που θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χίου.
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σέργιος Τσίφτης θα υποδεχθεί στο νησί, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Μπασιάκο, ο οποίος στις 11.30 το πρωί της ίδιας μέρας, θα τοποθετήσει το θεμέλιο λίθο του φράγματος Κόρης Γεφύρι.
Ιδιαίτερες προσκλήσεις- σημειώνεται στο δελτίο τύπου- για την Τελετή Θεμελίωσης δεν θα αποσταλούν.
Το πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Ευάγγελου Μπασιάκου, στη Χίο είναι το ακόλουθο:
08.40  Άφιξη στη Χίο
09.30  Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου (συγκέντρωση αντιπροσώπων)
10.30  Αποκαλυπτήρια προτομής Γεωργίου Σταγκούλη (Ένωση)
11.30  Θεμελίωση Φράγματος Κόρης Γεφύρι
13.30  Επίσκεψη στην Ιχθυόσκαλα
14.00  Συνέντευξη Τύπου
17.00  Αναχώρηση από Αεροδρόμιο Χίου

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤσίφτης και Μπασιάκος (αν δεν τον προλάβει ο ανασχηματισμός) έρχονται για τα Εγκαίνια του Φραγματος στης “Κόρης το Γεφύρι”
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο-καιρός, 28/1/2006