Αρχική Νέα Τοπικά Διαμαρτυρία ΕΟΑΕΝ για την απελευθέρωση των ναύλων

Διαμαρτυρία ΕΟΑΕΝ για την απελευθέρωση των ναύλων

7

 Η διοίκηση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν), εκφράζοντας τους προβληματισμούς του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και των κατοίκων των νησιωτικών περιοχών της χώρας μας, σας μεταφέρει την κατηγορηματική της αντίθεση στην πολιτική απελευθέρωσης της τιμής των εισιτηρίων της οικονομικής θέσης στα πλοία, των ναύλων των οχημάτων, αλλά και του ορίου ηλικίας των πλοίων, που πρόσφατα πρότεινε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του ΥΕΝ.


Κατά τη γνώμη μας η απελευθέρωση της τιμής των ναύλων θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων, στο κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων και  θα έχει άμεσες αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στην τουριστική κίνηση των νησιών μας.
Επίσης θα οδηγήσει στην υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής τους εξυπηρέτησης.


Επειδή, κ. Υπουργέ,  οι συνθήκες που επικρατούν στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες δεν δικαιολογούν την προτεινόμενη απελευθέρωση, αλλά και οι κοινωνίες των νησιών μας δεν μπορούν να αντέξουν νέες αυξήσεις στα ναύλα της ακτοπλοΐας, γι΄ αυτούς τους λόγους σας ζητάμε να απορρίψετε την πρόταση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του ΥΕΝ.


       Με ιδιαίτερη εκτίμηση
 
                 Ο Πρόεδρος
                                                                       
       Νικήτας Δολαψάκης


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤσίφτης και Μπασιάκος (αν δεν τον προλάβει ο ανασχηματισμός) έρχονται για τα Εγκαίνια του Φραγματος στης “Κόρης το Γεφύρι”
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο-καιρός, 28/1/2006