Αρχική Νέα Τοπικά Ημερίδα Περιφέρειας για την αναπτυξιακή πολιτική…

Ημερίδα Περιφέρειας για την αναπτυξιακή πολιτική…

7

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τη Δ΄ προγραμματική περίοδο 2007-13, η Περιφέρεια οργανώνει ενημερωτική ημερίδα στη Χίο την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην Αίθουσα του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου Χίου.
Σκοπός της ημερίδας αυτής, όπως σημειώνει το σχετικό δελτίο τύπου, είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων του Νομού Χίου για τις κατευθύνσεις της αναπτυξιακής στρατηγικής και την πορεία σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Βορείου Αιγαίου για την Προγραμματική Περίοδο 2007-13 καθώς και η παροχή  διευκρινήσεων και οδηγιών για τη διαδικασία συμπλήρωσης από  τους Τοπικούς Φορείς του ¨Τεχνικού Δελτίου αναγκαίου Έργου ή Ενέργειας¨ που αποτελεί σημαντικό  στοιχείο της προγραμματικής διαδικασίας.
Ελπίζουμε τόσα συνέδρια και ημερίδες να πιάσουν τόπο και να μην τρέχουμε όπως στο Γ’ ΚΠΣ να καλύψουμε το πλάνο, μεταφέροντας έργα από το ένα πρόγραμμα στο άλλο (π.χ. λιμάνι Ψαρών) και αφήνοντας τελικά απέξω άλλα που τα έχουν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες (π.χ. λιμάνι Χίου).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυροσβεστική για φωτιά σε αποθήκη στο Χριστό Λειβαδίων
Επόμενο άρθροΔ’ Εθνική Ποδοσφαίρου: Μεγάλη νίκη κόντρα στο Φωστήρα του ΑΠΟ Χίου