Αρχική Νέα Οικονομία Δικτυακός τόπος από το Σωματείο Καταστηματαρχών Μηχανών Γραφείου Επισκευών

Δικτυακός τόπος από το Σωματείο Καταστηματαρχών Μηχανών Γραφείου Επισκευών

39

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ


Αυτή τη χρονιά, το 2006, το σωματείο ΣΚΑΜΗΓΕ συμπλήρωσε 20 χρόνια ζωής.
Εάν επιχειρήσουμε έναν απολογισμό της εικοσαετίας θα λέγαμε ότι αφ ενός μέν αγωνιστήκαμε και αναδείξαμε υπαρκτά προβλήματα του κλάδου αφ ετέρου αυτά που δεν καταφέραμε να λύσουμε τουλάχιστον δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις για να λυθούν.
Είναι γεγονός ότι ο συνεχής αγώνας για επιβίωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας δεν μας επιτρέπει να σκεφτούμε, να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε και τέλος να συνειδητοποιήσουμε πόσο μεγάλη δύναμη διαθέτουμε. Ας μήν ξεχνάμε ότι απο τις επιχειρήσεις μας ζούν χιλιάδες οικογένειες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ας μήν ξεχνάμε ότι ο τζίρος των επιχειρήσεών μας είναι πολλά εκατομύρια Ευρώ. Ας μήν ξεχνάμε ότι το κράτος εισπράττει απο όλους εμάς φόρους που αντιστοιχούν και αυτοί σε αρκετά εκατομύρια Ευρώ. Ας μήν ξεχνάμε όσοι ασχολούμαστε με ΦΤΜ κ ΦΗΜ ότι είμαστε θεματοφύλακες των φορολογικών νόμων σε ότι μας αφορά, ότι η εργασία που κάνουμε είναι πολύ σοβαρή και ότι συνεισφέρουμε στην ομαλή λειτουργία της αγοράς. Για όλα τα παραπάνω πιστεύουμε ότι σαν επαγγελματίες δικαιούμεθα να έχουμε τον ρόλο και την θέση που μας αξίζει.
Αγαπητοί Συνάδελφοι, στην Ιστοσελίδα μας : http://www.skamige.gr θα ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νομοσχέδια του Υπουργείου Οικονομίας, για τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής συνέλευσης, για τα πρόσφατα νέα του χώρου μας και τέλος στην γνωσιολογική βάση θα λύσουμε κατά το δυνατόν όποιες απορίες σας πάνω στα αντικείμενα της δουλειάς μας. Μήν διστάσετε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του σωματείου για οποιοδήποτε θέμα.(Τηλ.210 2630341)
Ευχόμαστε απο καρδιάς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε εσάς και στις οικογένειές σας καθώς και μία καλή και δημιουργική χρονιά.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος               Ο Γραμματέας
Νίκος Ρεπάνης          Παντελής Λούλης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων- ακόμα και του Πρωθυπουργού
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα επισκέψεων ΓΓ Περιφέρειας το Σάββατο 4/2