Αρχική Νέα Οικονομία Παράταση του προγράμματος για την Ενίσχυση των Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

Παράταση του προγράμματος για την Ενίσχυση των Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις

10

 Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εκδόθηκε απόφαση παράτασης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την υποβολή φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο καθεστώς ενίσχυσης: Μέτρο 11 του. ΕΠΑΑ-ΑΥ 200-2006 “Ενίσχυση των Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις (σχέδια βελτίωσης).
Η προκήρυξη αφορά επενδύσεις κύρια στην Κτηνοτροφία (πάνω από 50% των επενδύσεών του Σχεδίου Βελτίωσης να αφορά τη ζωική Παραγωγή. Οι ενδιαφερόμενόι που έχουν τις προβλεπόμενες από την ΚΥΑ 637/05 προϋποθέσεις καλούνται να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σχετικό φάκελο υποψηφιότητας (σε δύο αντίγραφα) στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης της ΝΑ Χίου.
Σύμφωνα με την απόφαση παράτασης του Υπουργείου η. νέα προθεσμία υποβολής αρχίζει στις 15/12/2005 και λήγει στις 3/4/2006. Δικαιούχοι μπορεί να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα κάτοχοι γεωργικών εκμεταλλεύσεων που διαθέτουν επαρκή επαγγελματική ικανότητα. Τα. ποσοστά ενίσχυσης, με τη μορφή επιδότησης κεφαλαίου ανέρχονται σε 75% για τους νέους Γεωργούς και 65% για τα λοιπά πρόσωπα.
Πληροφορίες και λεπτομέρειες εφαρμογής του Προγράμματος παρέχονται από το αρμόδιο Γραφείο Σχεδίων Βελτίωσης της Δ/νσης Αγροτ. Ανάπτυξης της Ν.Α. Χίου. Ολόκληρο το κείμενο έχει αποσταλεί και σε όλους τους Δήμους του Νομού μας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά την Κυριακή στα Αρμόλια
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 8/2/2006