Αρχική Νέα Τοπικά Μιχάλης Φυτούσης προς ΚΕΠ για λειτουργία ταχυδιυλιστηρίου

Μιχάλης Φυτούσης προς ΚΕΠ για λειτουργία ταχυδιυλιστηρίου

6

Την ακόλουθη επιστολή με εξηγήσεις για τη λειτουργία του ταχυδιϋλιστηρίου προς τον επικεφαλή της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Αντρέα Μιχαηλίδη, έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μιχάλης Φυτούσης:

 

 Αγαπητέ Αντρέα

Απαντώ εν συντομία στα “αμείλικτα” ερωτήματα που μου ζήτησες, αν και εμένα μου θυμίζουν περισσότερο μελάνι σουπιάς που αμολήθηκε την κατάλληλη ώρα για να σκεπάσει τις απόψεις της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.
Και επειδή το “δις εξαμαρτείν” ουκ ανδρός σοφού, σου θυμίζω ότι δεν κόπασε ακόμα ο θόρυβος του ειδικού τέλους που με τόση προθυμία υιοθέτησες από το σύντροφο Σφυράκη.
Αρχίζω από το πρώτο σου μεγάλο ερώτημα τη θολότητα.
Έχεις δίκιο. Προήλθε από ανθρώπινο λάθος και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι δεν θα ξαναγίνει στο μέλλον.
Τώρα αν η θολότητα είναι τόσο σοβαρή παράμετρος που υπαγορεύει δημόσια απάντηση, αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να προχωρήσουμε.
Όσο για τις διαπαραταξιακές δειγματοληψίες, έχεις χάσει επεισόδια. Υπάρχει δημόσια μόνιμη πρόσκληση μέσω του τύπου την οποία και σου επαναλαμβάνω.
Κάθε 1 και 15 του μήνα ή την πρώτη εργάσιμη σε περίπτωση αργίας παίρνουμε δείγματα για χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις. Είστε μόνιμα προσκεκλημένοι και ευπρόσδεκτοι.
Τέλος όσον αφορά το ερώτημα για την ύπαρξη επιστημονικού προσωπικού στο διυλιστήριο της Ψαρόπετρας, αν μπείτε στον κόπο και το επισκεφτείτε θα λύσετε πολλές από τις απορίες σας.
Εν συντομία σας αναφέρω:
Υπάρχει ένα σύντομο χημείο και μόνιμα πτυχιούχος χημικός, που ελέγχει συνεχώς όλες τις ενδεδειγμένες παραμέτρους του νερού σε 4ώρη βάση.
Αν έχετε κι άλλες απορίες και δεν σας ενδιαφέρει μόνο ο θόρυβος… στη διάθεσή σας.


Φιλικά
Μ. Φυτούσης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά την Κυριακή στα Αρμόλια
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 8/2/2006