Αρχική Νέα Τοπικά Συνάντηση με την ηγεσία της ΔΕΘ για το Κέντρο Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ

Συνάντηση με την ηγεσία της ΔΕΘ για το Κέντρο Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ

6

 Με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), προκειμένου να εξευρεθεί πλαίσιο συνεργασίας με σκοπό την αξιοποίηση του Κέντρου “Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ”, σε επίπεδο Εκθεσιακών & συνεδριακών εκδηλώσεων Πανελληνίου και διεθνούς συμμετοχής, συναντήθηκε τριμελής αντιπροσωπεία του νομού μας.
Σ’ αυτήν συμμετείχαν οι: Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ζαννίκος, Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Στέλιος Καμπούρης και Διευθυντής της ΕΝΑ ΧΙΟΥ Α.Ε. Γιώργος Επιτροπάκης.
Κατά την διάρκεια της 3ωρης συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη -2 Φεβρουαρίου- στην αίθουσα του Δ.Σ. της ΔΕΘ σε κλίμα ιδιαίτερα Φιλόξενο και φιλικό, έγινε λεπτομερέστατη παρουσίαση των υποδομών που διαθέτει το νησί μας και συζητήθηκαν διεξοδικά προτάσεις αξιοποίησης του χώρου, ο οποίος φάνηκε να καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις τόσο της Διοίκησης όσο και των στελεχών της Δ.Ε.Θ.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του εντεταλμένου της ΔΕΘ κ. Νικ Κασσιμάτη. και του κ. Κυρ. Ποζρικίδη Γεν. Διευθυντή της ΔΕΘ να επεξεργαστούν τα δεδομένα που κατατέθηκαν σ’ αυτήν ώστε εντός 5νθημέρου να μας καταθέσουν τις προτάσεις τους σε κείμενο εργασίας και να επισκεφθούν το νησί μας εντός 20ημέρου, προκειμένου να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού Κέντρου “Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ” και να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην συνέχεια για την οριστικικοποίηση της συνεργασίας μας.
 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυνεδρίαση για το πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ την Πέμπτη
Επόμενο άρθροΕκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη μαστίχα- κοινωνία στο Γυμνάσιο Καλλιμασιάς