Αρχική Νέα Οικονομία Ημερίδα για τον τουρισμό τη Δευτέρα, 13/2

Ημερίδα για τον τουρισμό τη Δευτέρα, 13/2

11

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας της περιφέρειας, το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου διοργανώνει ημερίδα στη Χίο με θέμα  “Επιδοτούμενα Προγράμματα, Διεθνείς Εκθέσεις, Τουριστικό Παρατηρητήριο: Μοχλοί Ενίσχυσης της Ανταγωνιστικότητας των Τουριστικών Επιχειρήσεων”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 6.00 μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο “Γ. Καλουτάς”, Κάμπος – Χίος.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την εισήγηση της κας Μαρίας Καπλανέλλη, Επιχειρηματικού Συμβούλου ΚΕΤΑ Β. Αιγαίου, η οποία θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις δυνατότητες ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών επιχειρήσεων μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων.
Στη συνέχεια η κα Λίτσα Λύκου, Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Χίου θα αναπτύξει τις δυνατότητες προβολής της Χίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ που θα διεξαχθεί 8 – 12 Μαρτίου στο Βερολίνο, όπου τιμώμενη χώρα για φέτος θα είναι η Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα κλείσει με την εισήγηση της κας Τζένης Λαγού, Στελέχους ΕΝΑ Χίου, η οποία θα παρουσιάσει τους σκοπούς και τους στόχους της ίδρυσης Τουριστικού Παρατηρητηρίου στη Χίο.
Η ημερίδα αφορά όλες τις κατά τόπους τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, Rent A Car, Γραφεία Γενικού Τουρισμού, Campings).
Μετά από τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με τους ομιλητές.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία του ΚΕΤΑ (Φ. Αργέντη 8, τηλ. 22710 44524).