Αρχική Νέα Τοπικά Περιφέρεια: συνέχιση ημερίδων για το Δ’ ΚΠΣ

Περιφέρεια: συνέχιση ημερίδων για το Δ’ ΚΠΣ

24

 
Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης των διαδικασιών σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τη Δ΄ προγραμματική περίοδο 2007-13 και σε συνέχεια ανάλογης ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στη Χίο, η Περιφέρεια οργανώνει δυο ενημερωτικές ημερίδες στη Μύρινα και τη Μυτιλήνη.
Στη Μύρινα η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 17.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαρχιακού Συμβουλίου Λήμνου (κτίριο Παλημνιακού Ταμείου), ενώ στη Μυτιλήνη η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 13.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Λέσβου.
Σκοπός της ημερίδων αυτών είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων του Νομού Λέσβου για τις κατευθύνσεις της αναπτυξιακής στρατηγικής και την πορεία σχεδιασμού του Αναπτυξιακού Προγράμματος του Βορείου Αιγαίου για την Προγραμματική Περίοδο 2007-13, καθώς και η παροχή  διευκρινήσεων και οδηγιών για τη διαδικασία συμπλήρωσης από  τους Τοπικούς Φορείς του ¨Τεχνικού Δελτίου αναγκαίου Έργου ή Ενέργειας¨ που αποτελεί σημαντικό  στοιχείο της προγραμματικής διαδικασίας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΧορός Βασιλειωνοικούσων Αττικής
Επόμενο άρθροΣύλλογος Γονέων 3ου Δημοτικού: πίτα και για τους μαθητές που δεν πρόλαβαν το παλιό σχολείο!