Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Τους παλιούς μαθητές σκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων 3ου Δημοτικού

Τους παλιούς μαθητές σκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων 3ου Δημοτικού

21


 

Μπορεί να τελείωσαν το δημοτικό σχολείο αλλά γονείς και δάσκαλοι δεν τους έχασαν και έτσι το Σάββατο το πρωί, ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου διοργάνωσε μια διαφορετική κοπή πίτας.
Προσκεκλημένοι οι απόφοιτοι του δημοτικού το 2004 και το 2005, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να χαρούν το ανακαινισμένο τους σχολείο.
“Εσείς οι μαθητές ήσασταν το μεγάλο όπλο για να φτιαχτεί το σχολείο. Σας καλέσαμε για να μη σας μείνουν οι άσχημες εικόνες από τα σπιτάκια, αλλά να σας μείνει η ανάμνηση του παλιού σας σχολείου και να νιώσετε την ικανοποίηση ότι αγωνιστήκατε για να το πετύχετε αυτό”, τόνισε στους παλιούς μαθητές ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Σαράντος Πιτσιλαδής.
“Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, όχι μόνο στα όνειρά μας αλλά και στην πράξη”, τόνισε στους παλιούς μαθητές του ο Διευθυντής του Σχολείου Φώτης Κεραμιδάς θυμίζοντας τους στίχους του τραγουδιού “στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε” και σημειώνοντας ότι για πάντα θα έχουν στην κάρδιά τους το πρώτο τους σχολείο.
Ο κ. Πιτσιλαδής θύμισε επίσης ότι είχαν δεχτεί όλοι μαζί να κάνουν μάθημα στα σπιτάκια αφού αρχικά το έργο θα γινόταν σε 9 μήνες, όμως χρειάστηκε να περάσουν 29 για να ολοκληρωθεί. Επίσης ότι ενώ είχαν ζητηθεί 17 σπιτάκια, ήρθαν 10 οπότε αναγκαστικά έγινε χωρισμός, ώστε να χωρέσουν όλες οι τάξεις.
Στη σεμνή εκδήλωση παρουσία δασκάλων και γονιών  παραβρέθηκαν 13 απόφοιτοι του 2004 και 28 του 2005. Κόπηκαν δύο διαφορετικές πίτες και… γαλαντόμος ο σύλλογος χάρισε στον τυχερό κάθε χρονιάς από ένα MP3.

 


Εν τω μεταξύ το πρωί της Παρασκευής ο σύλλογος σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων 3ου έκοψε την πίτα για τους νυν μαθητές ενώ τίμησε τη Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ιωάννα Λεμονιάδου για την προσφορά της στο σχολείο η οποία και παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαταστράφηκε από πυρκαγιά κατάστημα σε πάροδο της Απλωταριάς
Επόμενο άρθροΗμερήσια διάταξη της ΝΕ 13/2