Αρχική Νέα Τοπικά ΕΛΛΑΔΑ: σύσκεψη σήμερα στου Μαξίμου για τις υποκλοπές

ΕΛΛΑΔΑ: σύσκεψη σήμερα στου Μαξίμου για τις υποκλοπές

8

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Συσκέψεις στο Μαξίμου για την υπόθεση των υποκλοπών


ΑΠΕ

Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Ξεχωριστές συσκέψεις, με τις δύο Αρχές τηλεπικοινωνιών και με ακαδημαϊκούς, θα έχει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών.


Και στις δύο συσκέψεις θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Μεταφορών και Επικοινωνιών, θα απουσιάζει όμως ο Γ.Βουλγαράκης καθώς, σύμφωνα με την κυβέρνηση, οι συναντήσεις «δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του».


Στις συσκέψεις, είπε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, θα γίνουν προτάσεις και για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου που αφορά στην προστασία των επικοινωνιών.


Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συγκροτηθεί και αρμόδια επιτροπή.


Το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) κ. Λαμπρινόπουλο και τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) κ. Αλεξανδρίδη.


Στη συνέχεια, ο κ. Καραμανλής θα συναντηθεί με τους πανεπιστημιακούς Δημήτρη Τσάτσο, Αντώνη Μανιτάκη, Νίκο Ανδρουλάκη, Γιάννη Μανωλεδάκη και Χρήστο Καψάλη. Οι δύο τελευταίοι είναι μέλη των Ανεξάρτητων Αρχών.


Σε ερώτηση για τη μη συμμετοχή του του κ. Βουλγαράκη, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι πρόκειται για συναντήσεις με συγκεκριμένες επιτροπές που ανήκουν στην αρμοδιότητα των δύο υπουργών που εκλήθησαν.


news.in.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤους παλιούς μαθητές σκέφτηκε ο Σύλλογος Γονέων 3ου Δημοτικού
Επόμενο άρθροΑΟΑ: εγγραφές στη σχολή ιστιοπλοϊας