Αρχική Νέα Τοπικά Αμεση κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε στη Νομαρχία

Αμεση κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε στη Νομαρχία

6


Η παρουσία υπαλλήλων αλλά και του ίδιου του Νομάρχη Π. Λαμπρινούδη όπως και του αντινομάρχη Ν. Νύκτα μέχρι αργά στο Νομαρχιακό Μέγαρο, γλίτωσε από την καταστροφή τα πολύτιμα αρχεία της Διεύθυνσης Προγραμματισμού μετά την πρόκληση πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη στις 15.40 προκλήθηκε πυρκαγιά στο χώρο των γραφείων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, που αμέσως έγινε αντιληπτή. Πυκνοί καπνοί και η διακοπή παροχής ρεύματος δημιούργησαν μεγάλη δυσκολία στην κατάσβεση της πυρκαγιάς από τους 4 πυροσβέστες που με δύο οχήματα έφθασαν άμεσα στη Νομαρχία.
Η πυρκαγιά σβήστηκε στις 4.30 μ.μ. και ενώ έγινε ιδιαίτερη προσοχή στη χρήση νερού ώστε να μην καταστραφούν αρχεία και μηχανήματα. Σύμφωνα και με την πρώτη εκτίμηση του προϊσταμένου της Δ/νσης Προγραμματισμού Δημοσθένη Βούκουνα η ζημιά είναι μικρή και περισσότερη (ευτυχώς) είναι η ρύπανση στο χώρο.
Διενεργείται προανάκριση από την Π.Υ. ενώ θεωρείται ότι βραχυκύκλωμα ή κάποιο ξεχασμένο αποτσίγαρο ήταν αυτό που προκάλεσε την πυρκαγιά.

 

φωτιά σε καμινάδα
Επίσης το βράδυ της Τρίτης, στις 10.10 μ.μ. ξέσπασε πυρκαγιά σε καμινάδα οικίας ιδιοκτησίας Σ.Ι. στην περιοχή Λειβαδίων. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη μισή ώρα αργότερα από 2 οχήματα με 4 άντρες προκαλώντας ελαφρές ζημιές.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΛΛΑΔΑ: Ανασχηματισμός- Νέο Κυβερνητικό σχήμα
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 16/2/2006