Αρχική Νέα Αθλητικά Σαββατοκύριακο με ποδήλατο!

Σαββατοκύριακο με ποδήλατο!

10

 
Δελτίο τύπου από την ομάδα του ΠΟΔΗΛΑΤΕΙΝ

 

Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του “Ποδηλατείν” θα πήγαινε Λαγκάδα, όμως λίγο το ψιλόβροχο, λίγο ο βαρύς ουρανός μας ανάγκασε να αλλάξουμε τη πορεία μας. Με ψιλή ψιλή βροχή λοιπόν ξεκίνησαμε για Αγ. Γιώργη Συκούση με την ευχή να αποφύγουμε το μπουρίνι. Η παρέα αποτελούνταν από 10 άτομα μέσα στους οποίους ήταν και τρεις νέοι δεκαεξάρηδες ποδηλάτες. Μέχρι το Χαλκειός έβρεχε και η αίσθηση που είχαμε ήταν ότι θα μουσκέψουμε. Ευτυχώς μετά καθάρισε και φτάσαμε σχετικά ομαλά στον Αγ. Γιώργη. Μετά από ψηφοφορία συνεχίσαμε προς φυλάκιο Προβατά, Καρυές  και τελικά φθάσαμε στη πόλη έχοντας διανύσει μία απόσταση 42 χιλιομέτρων. Η διαδρομή ήταν κάπως κουραστική και με κάποια παγωνιά αλλά όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και η τελική εικόνα που μένει είναι αυτή του καθαρού αέρα, και της …αδρεναλίνης!!!
Για αυτό το Σαββατοκύριακο προγραμματίζουμε εξορμήσεις με το ποδήλατο!!
Συγκεκριμένα το Σάββατο 18 του μήνα στις 3 το μεσημέρι φεύγουμε για μία  χαλαρή ποδηλατάδα (για όλους και όλες!!) από τη πόλη στο Καρφά.
Τη Κυριακή (19 του μήνα) λέμε να κάνουμε ότι δεν κάναμε τη περασμένη βδομάδα . Στις 9 το πρωί φεύγουμε για τη Λαγκάδα.
Δεν ξεχνάμε πάντα τη ποδηλατική προπόνηση κάθε Τετάρτη στις 4:30 το απόγευμα στο καινούριο περιφερειακό (στις στρατιωτικές κατοικίες).
Όσοι πιστοί …. ποδηλάτες προσέλθετε!!!!!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη: Ναυμαχία μεταξύ ΝΕΛ – Saos – Hellenic Seaways
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 19/2/2006