Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΝΕ ΠΑΣΟΚ Χίου: Δεν “κλείδωσε” τίποτα στο νομό Χίου

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Χίου: Δεν “κλείδωσε” τίποτα στο νομό Χίου

13

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Χίου του ΠΑΣΟΚ: 

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα από τα αθηναϊκά ή τοπικά Μ.Μ.Ε. που εμφανίζουν τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ για το Νομό Χίου ειλημμένες από τα κεντρικά όργανα του κινήματος.
Θέλουμε να πληροφορήσουμε τα μέλη, τους φίλους του κινήματος μας και όλους τους Χιώτες πολίτες τα εξής:
– Το ΠΑΣΟΚ πιστό στις αρχές του περί ανοιχτών δημοκρατικών διαδικασιών που κατοχυρώνουν τη συμμετοχή του πολίτη της κοινωνίας, συνεχίζει με συνέπεια όλες εκείνες τις διεργασίες με βάση το πολιτικό πλαίσιο που ενέκρινε το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος για την επιλογή των υποψηφίων Δημάρχων και Νομαρχών που θα στηρίξουμε στις ερχόμενες εκλογές.
– Μέσα απ’ αυτές τις διαδικασίες αποτυπώνεται η νέα αντίληψη για το ανοιχτό, συμμετοχικό, αποκεντρωμένο κόμμα που αποφασίσαμε στο συνέδριο μας. Συνεχίζουμε λοιπόν ένα ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες, προβάλλοντας ένα διαφορετικό δρόμο από αυτό της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, για πραγματική αποκέντρωση, προτάσσοντας τον πολίτη και τα προβλήματα του καθώς και την πολιτική επάρκεια, την αυτοδιοικητική αντίληψη και την κοινωνική καταξίωση των υποψηφίων που θα στηρίξουμε.
– Οποιεσδήποτε λοιπόν δημοσιογραφικές ή μη πληροφορίες για τις επιλογές του κινήματος μας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η κάθε επιλογή θα ανακοινωθεί όπως πάντα από τα επίσημα όργανα του κινήματος μας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜάνος Μωραϊτης: κρυονική και… ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ!
Επόμενο άρθροΔΣ Χίου: οξεία αντιπαράθεση Παπαδόπουλου- Ντομάτα