Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Κινητικότητα του Αντώνη Κοτσακά βλέπουν τα παραπολιτικά στον τοπικό τύπο

Κινητικότητα του Αντώνη Κοτσακά βλέπουν τα παραπολιτικά στον τοπικό τύπο

4


Σχόλια για συναντήσεις του Αντώνη Κοτσακά στα πλαίσια της εξέτασης πιθανής ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του στο Δήμο Χίου φιλοξενούν στα χθεσινά τους φύλλα οι ημερήσιες εφημερίδες.
Αναλυτικά: 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: Διαφωνεί;
“Συναντήσεις καταρχήν με πολίτες που ενεργά ασχολούνται με τα τοπικά δρώμενα, έχοντας άποψη για τα θέματα, έχει ξεκινήσει ο Αντώνης Κοτσακάς έτσι όπως είχε ανακοινώσει άλλωστε και κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης τύπου. Μάλιστα του… Αγίου Βαλεντίνου συναντήθηκε -μάθαμε- με το Γιάννη Μακριδάκη σε κέντρο του Καρφά όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα και προοπτικές της πόλης. Άραγε πήρε θέση ο Αντώνης και για τον περιφερειακό  δρόμο του Κάστρου που ήρθε πάλι στην επικαιρότητα;

Θ. ΠΥΛ.”


ΠΟΛΙΤΗΣ: Συνάντηση Πίττα – Κοτσακά! 
Έγινε τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα υπό πλήρη μυστικότητα. Την ζήτησε ο πρώην υπουργός για να καταθέσει στο βουλευτή δια ζώσης τις προθέσεις του. Και τι του είπε; Ότι και σήμερα, αν κατέβει ο ίδιος ανεξάρτητος υποψήφιος, έχει το Δήμο «στο τσεπάκι» με ποσοστό 40 – 45%. Επιθυμία του όμως δεν είναι αυτή. Στόχος του είναι να εκλεγεί με ένα αδιαμφισβήτητο 60%, για να αποκτήσει την ευχέρεια για βαθιές τομές στην πόλη.
Κάτι συγκεκριμένο δεν του ζήτησε. Δεν πρόλαβε όμως κιόλας, γιατί ο βουλευτής του «έκοψε τη φορά» όταν του είπε ότι σε συζητήσεις του με κομματικά στελέχη της πόλης της Χίου πήρε το μήνυμα πως επιθυμούν κομματική υποψηφιότητα. Κάπου εκεί η κουβέντα έληξε άδοξα, χωρίς να πάει παρακάτω”.


ΑΛΗΘΕΙΑ: Αρχισε επαφές…
Οσοι νομίζουν ότι ο Αντώνης Κοτσακάς κάθεται με «δεμένα χέρια» είναι γελασμένοι. Όπως σημειώσαμε λοιπόν και χθες ο Κοτσακάς εδώ και κάποιες μέρες κάνει μεμονωμένες επαφές και συναντήσεις με άτομα όλων των πολιτικών χώρων, επιδιώκοντας προγραμματική σύγκλιση μαζί τους. Με λίγα λόγια εφαρμόζει στην πράξη, αυτό που ανακοίνωσε στην τελευταία συνέντευξή του. Ότι δηλαδή, τώρα πια είναι ο επισπεύδων και θα επιδιώξει προγραμματικές συγκλίσεις.
Μη μας ρωτήσετε ποιους βλέπει, γιατί δεν είναι η κατάλληλη ώρα να αποκαλυφθούν ονόματα.
Πάντως κάποια στιγμή θα ανακοινωθούν και αυτά, αφού όπως όλα δείχνουν οι επαφές αυτές στέφονται από επιτυχία.
Εν αναμονή…

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜάνος Μωραϊτης: κρυονική και… ξενοδοχείο ΑΠΟΛΛΩΝ!
Επόμενο άρθροΔΣ Χίου: οξεία αντιπαράθεση Παπαδόπουλου- Ντομάτα