Αρχική Νέα Τοπικά ΔΣ Χίου: οξεία αντιπαράθεση Παπαδόπουλου- Ντομάτα

ΔΣ Χίου: οξεία αντιπαράθεση Παπαδόπουλου- Ντομάτα

34

 
“Βεντέτα”  μεταξύ του τέως αντιδημάρχου Παιδείας και του νυν, Πέτρου Ντομάτα και Γιώργου Παπαδόπουλου αντίστοιχα, φαίνεται να έχει ανοίξει στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ένα τυπικό θέμα που αφορά την επιδότηση των σχολείων, έγινε μείζον αφού ανταλλάχθηκαν ακόμα και “βαριές” κουβέντες.
Με αφορμή δημοσιεύματα για τις εκδρομές που προγραμματίζει ο Δήμος Χίου στο φράγμα της Ψαρόπετρας (τις οποίες έχει εξαγγείλει ήδη πάντως ο Δήμαρχος Χίου κατά τα εγκαίνια του σχολικού συγκροτήματος στο Βουνάκι), ο κ. Ντομάτας ζήτησε σε έντονο ύφος πρώτα να λυθούν τα προβλήματα των σχολείων αφού υπάρχουν πλέον των 500 αιτημάτων και μετά να χρηματοδοτούνται εκδρομές σε προσδιορισμένο χώρο.
“Αντιλαμβάνομαι την πικρία σας που φύγατε με αυτό τον άτακτο τρόπο… Φροντίσατε φεύγοντας όχι φάκελο να βρω αλλά ούτε στυλό στο γραφείο”, ανταπάντησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
“Έχω μάθει να σέβομαι τις αρχές μου και είναι σύμφωνες με αυτές ήταν που έφυγα από αντιδήμαρχος. Εσείς μαθήματα ηθικής δεν μπορείτε να μου κάνετε. Εσείς είστε που είπατε ότι πρέπει να γίνει προγραμματική σύμβαση με τις φυλακές…”, συνέχισε ο κ. Ντομάτας.
“Ήμουν από τους λίγους που σας στήριξα όταν ήσασταν αντιδήμαρχος. Τις πικρίες σας δεν πρέπει να της φέρνετε στο δ.σ.”, συνεχίστηκε η στιχομυθία για να δοθεί τέλος με την καταψήφιση του θέματος από τον κ Ντομάτα.
Σε όλη τη διάρκεια της αντιπαράθεσης ο πρόεδρος του σώματος δεν έκανε καμιά προσπάθεια να σταματήσει το διάλογο, αφού όπως φάνηκε και οι δύο πλευρές ψάχνουν ευκαιρία για να ξεσπάσουν.
Να σημειωθεί επίσης ότι ο Πέτρος Ντομάτας ψήφισε λευκό και σε όλες τις εγκρίσεις των προϋπολογισμών για το 2006 των οργανισμών και εταιρειών του Δήμου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη: Ναυμαχία μεταξύ ΝΕΛ – Saos – Hellenic Seaways
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 19/2/2006