Αρχική Νέα Τοπικά Απέκτησε προσωπικό το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

Απέκτησε προσωπικό το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

24

 
Στελεχωμένο με 5 μόνιμους υπαλλήλους συν ένα από το πρόγραμμα STAGE είναι πλέον το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Χίου.
Το μεσημέρι του Σαββάτου ορκίστηκαν οι 4 νεοδιορισθέντες από τη Διοικητή της ΔΥΠΕ Βορείου Αιγαίου Παναγιώτας Χατζοπούλου.
Οι 4 νέοι υπάλληλοι είναι οι Ιωάννα Κουμή- ψυχολόγος, Μαρία Παραδείση- κοινωνιολόγος, Δέσποινας Μίχαλου- κοινωνική λειτουργός και Ιωάννης Δογρουλάκης- φυσιοθεραπευτής.
Ομαδικότητα και υπευθυνότητα πρέπει να χαρακτηρίζει την εργασία- λειτούργημα στο Κέντρο επισήμανε, καλωσορίζοντάς τους η Πρόεδρος του Δ.Σ. Καλλιόπη Κάρμαντζη.
Η πρόεδρος της ΔΥΠΕ σημείωσε ότι η αγάπη είναι αυτό που μετρά περισσότερο στο συγκεκριμένο χώρο. Σε δηλώσεις της λίγο αργότερα η κα Χατζοπούλου εξέφρασε την πεποίθησή της ότι θα αυξηθεί περαιτέρω το προσωπικό και θα εξοπλιστεί περισσότερο το κέντρο.
Στο επόμενο διάστημα θα γίνει στα πλαίσια της ΔΥΠΕ μελέτη αποτύπωσης και στη Χίο των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στην προοπτική εξάλλου είναι η ενίσχυση των δομών κοινωνικής φροντίδας και η πολιτική της αποασυλοποίησης σε ότι αφορά τα άτομα με ψυχοσωματικά προβλήματα.
Την ικανοποίησή της για τη στελέχωση με 4 νέα παιδιά εξέφρασε η πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Σοφία Μιχάλα, τονίζοντας όμως ότι οι ανάγκες για προσωπικό στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ είναι περισσότερες.