Αρχική Νέα Οικονομία Cool… κάλεσμα Επιμελητηρίου σε μαθητές

Cool… κάλεσμα Επιμελητηρίου σε μαθητές

49


{fnc titlos}


 
Με ένα καλαίσθητο έντυπο του Επιμελητηρίου θα κάνει την αντεπίθεσή της στην Τουριστική Έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ της Θεσσαλονίκης η Χίος για την προσέλκυση στο νησί μαθητικού τουρισμού.
Μικρό σαν CD το διαφημιστικό 12σελιδο έχει ωραίο «εξώφυλλο» με την υπογραφή του σκιτσογράφου Νίκου Γιαννακουδάκη (συνεργάτη της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ) που τονίζει ότι «School is Cool ΚΑΙ Η ΧΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!».
Πρόκειται για την καμπάνια που στα πλαίσια της συνεδρίασης της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ζαννίκος είχε ανακοινώσει ότι θα αναλάβει.
 Βέβαια το έντυπο απευθύνεται συνολικότερα σε νεαρόκοσμο, αφού οι καταδυτικές σχολές, η αναρρίχηση, το γήπεδο paintball ή το τένις μάλλον λίγο ενδιαφέρει τους μαθητές που στην «πενταήμερη» της Γ’ Λυκείου (ή την «τριήμερη» για τους μικρότερους) πρωτεύουν το clubbing, οι παραλίες, τα καλά ξενοδοχεία και γενικά τα όμορφα στέκια. Έξυπνο είναι το σύνθημα «Προσ-χιο-θείτε στη διασκέδαση και στην περιπέτεια!».
Θα έπρεπε όμως να γίνεται αναφορά και στον πολιτισμό, τα μνημεία και τα μεσαιωνικά χωριά αλλά και τη μαστίχα, που μόνο σα φωτογραφίες θα τα συναντήσει ο ενδιαφερόμενος.
Οι φωτογραφίες του φυλλαδίου είναι πολύ καλές, παραλείφτηκαν όμως τα (πρώην) προθέματα στα τηλέφωνα επικοινωνίας όπως και να δοθούν site με περισσότερες πληροφορίες για τη Χίο. Πάντως σαν αρχή είναι κάτι παραπάνω από καλή η παρουσίαση, αναμένονται τα αποτελέσματα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο15η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων
Επόμενο άρθροΓοητεία στο Ράλι Αντίκα