Αρχική Νέα Τοπικά Κινητοποίηση συνταξιούχων ναυτικών την Τετάρτη

Κινητοποίηση συνταξιούχων ναυτικών την Τετάρτη

5


 Αποκομμένα μέχρι αύριο το πρωί θα είναι τα νησιά, εφόσον σήμερα δεν ανακοινωθεί συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Η πλειοψηφία της διοίκησης της ΠΝΟ θεώρησε αόριστη, ασαφή και γενικόλογη  την επιστολή του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μανόλη Κεφαλλογιάννη που παραπέμπει στο μέλλον την επίλυση των φλεγόντων προβλημάτων των Ελλήνων ναυτικών.
Ακολουθώντας σκληρή γραμμή η Κυβέρνησης ευελπιστεί ότι τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών θα γείρουν την πλάστιγγα κατά των απεργών ναυτικών.
Τα 5 Σωματεία Συνταξιούχων ΝΑΤ του νησιού καλούν την Τετάρτη (10.30 π.μ.) σε  νέα συγκέντρωση υπέρ της απεργίας στο Εργατικό Κέντρο Χίου:
Σήμερα  Δευτέρα 20/2/2006 συνήλθαν όλα τα Σωματεία Συντ/χων  ΝΑΤ  του νησιού μας  σε έκτακτη  συνέλευση  για να εξετάσουν τις εξελίξεις  ύστερα από την απόφαση  της Π.Ν.Ο.  για παράταση  της  απεργίας  με προοπτική κλιμάκωσης και της άρνησης του κ. Υπουργού Ε.Ν. να ικανοποιήσει  χρονίζοντα  και νέα προβλήματα που προκύπτουν  από το εν λόγω σχέδιο νόμου.
Ύστερα από συζήτηση  επί των εξελίξεων ,
αποφασίστηκε ομόφωνα

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
Οι συνταξιούχοι και εν ενεργεία ναυτικοί
την Τετάρτη  22 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ.  στο Εργατικό Κέντρο Χίου


για να διαδηλώσουμε όλοι μαζί  την απόφασή μας για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών  και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων τα οποία θίγονται με το επίμαχο  σχέδιο νόμου και το δικαίωμα μας  για ασφαλείς, σύγχρονες,  φθηνές ακτοπλοϊκές  συγκοινωνίες,  που να ανταποκρίνονται  στις σημερινές κοινωνικές  ανάγκες των νησιών .


Η μαζική  και μαχητική παρουσία  είναι ο μόνος  αποτελεσματικός τρόπος  υπεράσπισης  και ικανοποίησης  των  δικαιωμάτων και κατακτήσεων μας .


΄Ολοι την Τετάρτη  στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Χίου


Σωματεία            ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ  ΧΙΟΥ 
Λαγκάδας
Συκιάδας
Βροντάδου
Χίου
Θυμιανών

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιος φωτογραφικός διαγωνισμός για την ελιά από το Δήμο Αμφισσας
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 22/2/2006