Αρχική Νέα Αθλητικά “Ποδηλατείν” στον Κάμπο!

“Ποδηλατείν” στον Κάμπο!

29

 


 Μετά την ’βροχάτη’ εξόρμηση της περασμένης βδομάδας (σε Καρφά και Λαγκάδα), αυτό το Σάββατο προγραμματίζουμε μια πολύ πιο χαλαρή διαδρομή στο Κάμπο της Χίου.
Έχοντας μαζί τις φωτογραφικές μας μηχανές θα προσπαθήσουμε να παντρέψουμε το παραδοσιακό και μοναδικό χρώμα του Κάμπου με την ποδηλατοκίνηση.
Θυμίζουμε ότι ο Κάμπος με τα στενά δρομάκια, τα παραδοσιακά σπίτια και περιβόλια είναι ότι καλύτερο διαθέτει η Χίος σήμερα σε θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς αλλά και υποδομής της ποδηλατοκίνησης. Η συνολική διαδρομή θα διαρκέσει 2 ώρες περίπου και τα απαιτούμενα είδη που πρέπει να έχουμε μαζί είναι μία φωτογραφική μηχανή, το αδιάβροχο μας και φυσικά  τη καλή μας διάθεση!!
Καλούμε όλους τους φίλους του ποδηλάτου αλλά και του Κάμπου να συμμετέχουν στη σαββατιάτικη βόλτα. Σημείο εκκίνησης είναι το ποδηλατικό μας στέκι στην Βενιζέλου 3, στις 3 το απόγευμα.
Υπενθυμίζουμε τέλος τις εβδομαδιαίες ποδηλατικές προπονήσεις (ανοιχτές  και προσιτές στον καθένα) κάθε Τετάρτη στις 16:30 στο περιφερειακό Καστρομηνά.
Την Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη ποδηλατάδα γιατί θα συμμετέχουμε στην προγραμματισμένη πεζοπορία (Ελίντα – Πυτιός).
Τηλέφωνο ποδηλατικής επικοινωνίας: 6948508646 (Κωστής).

 

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το απολαμβάνουμε και το ζούμε!!!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕΛΛΑΔΑ: Επιστράτευση και επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά
Επόμενο άρθρο“Καφέδες και τσιγάρα” από την Κινηματογραφική Λέσχη