Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: κάνει λόγο για “παράγκες” που φιλοδοξούν να ακυρώσουν το μέλλον της...

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: κάνει λόγο για “παράγκες” που φιλοδοξούν να ακυρώσουν το μέλλον της πόλης

19

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΙΟΥ


Ανακοίνωση,


Δυστυχώς η πλειοψηφία του Νομαρχιακού Συμβουλίου, στη χθεσινή συνεδρίαση του (σ.σ. την Παρασκευή, 24/2/06, επιβεβαίωσε την άνευ όρων στήριξη της στη  Δημοτική Αρχή Χίου για τη  κατασκευή δρόμου  ανατολικά  του Κάστρου.
Παρά τις αντιδράσεις φορέων, κομμάτων σκεπτόμενων πολιτών  και παρά τις ενστάσεις της αρμόδιας υπηρεσίας (εισηγητής κος Γιώργος Στεφανίδης) δίδεται η εν λευκώ εξουσιοδότηση για την καταστροφή και την απαξίωση του Κάστρου της πόλης μας.
Μέσα σε αυτή τη θλιβερή εικόνα της πλειοψηφίας του Ν.Σ, δεν μπορούσαν να λείψουν οι  απειλές  και τα γνωστά τσαμπουκαλήκια του κ. Μάρκου Μεννή, σε βάρος του Γραμματέα της οργάνωσης μας, επειδή δεν σιωπούμε και δεν ανεχόμαστε τις παρανομίες και τις ξεπερασμένες προσωπικές πρακτικές του, οι οποίες  προσβάλλουν την πόλη  και την πολιτική αισθητική της τοπικής  κοινωνίας μας.
Ας πάρουν και τις πολιτικές τους ευθύνες, αυτοί που με την σιωπή τους ή την έμμεση στήριξή τους παρέχουν κάλυψη σε “παράγκες “που φιλοδοξούν να ακυρώσουν το μέλλον της πόλης.


Χίος 26-2-2006

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚατά πλειοψηφία, χάρη των λευκών, πέρασε ο προύπολογισμός στο Δήμο Ομηρούπολης
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 27/2/2006