Αρχική Νέα Τοπικά Προτάσεις Γ. Γαϊσίδη για ουσιαστική συνεδρίαση για το νερό των Συμβουλίων Δήμου...

Προτάσεις Γ. Γαϊσίδη για ουσιαστική συνεδρίαση για το νερό των Συμβουλίων Δήμου Χίου και Νομαρχιακό

9

Γιάννη Γαϊσίδη
Επικεφαλής του Νομαρχιακού Συνδυασμού “Χίος Παρόν & Μέλλον”

Κύριε Πρόεδρε,
Εν όψει της κοινής συνεδρίασης του Νομαρχιακού και Δημοτικού Συμβουλίου στο “Ομήρειο”, την Παρασκευή 2/3/2006 παρακαλώ να διευκρινίσετε τα εξής:
1. Αν το θέμα ημερήσιας διάταξης περιορίζεται αποκλειστικά σ’ αυτό που ενέκρινε το νομαρχιακό συμβούλιο κατά την τελευταία συνεδρίασή του δηλαδή “Πορεία των έργων – Έργα για το νερό”
2. Αν η συνεδρίαση αυτή γίνεται στα πλαίσια της ανταπόκρισης του νομαρχιακού συμβουλίου στο αίτημα που κατατέθηκε από 933 πολίτες για σύγκλιση του οργάνου ώστε να συζητηθεί το θέμα Κορακάρη και η ποιότητα του νερού.
3. Αν στην εν λόγω συνεδρίαση περιλαμβάνεται τελικά και η συζήτηση για το ζήτημα του Κορακάρη.
4. Αν προτίθεστε, τρεις μέρες πριν τη συνεδρίαση, να δώσετε στους νομαρχιακούς συμβούλους εισηγήσεις για τα προς συζήτηση θέματα, όπως επιβάλλει ο κανονισμός λειτουργίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου.
Κύριε πρόεδρε, επειδή επιδίωξη όλων μας είναι η συνεδρίαση της Παρασκευής να έχει ουσιαστικό περιεχόμενο και τα δύο αιρετά συμβούλια να καταλήξουν σε σημαντικές αποφάσεις, παρακαλώ, για την καλύτερη προετοιμασία μας, το συντομότερο δυνατόν απαντήστε επί των ανωτέρω ερωτημάτων.
Με τιμή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΪΣΙΔΗΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ: κάνει λόγο για “παράγκες” που φιλοδοξούν να ακυρώσουν το μέλλον της πόλης
Επόμενο άρθροΔιάλεξη στο Τμήμα Ναυτιλίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου