Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Παρέμβαση Ν.Α. για μαθητικά δρομολόγια ΚΤΕΛ

Παρέμβαση Ν.Α. για μαθητικά δρομολόγια ΚΤΕΛ

10


Χρειάστηκε η παρέμβαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου για να μπορέσει να λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη μεταφορά μαθητών με λεωφορεία στους οικισμούς Καταρράκτη και Μέσα Διδύμα.
Συγκεκριμένα προχθές συναντήθηκε ο αντινομάρχης Παντελής Στεφάνου με τους μετόχους των υπεραστικών ΚΤΕΛ. Η λύση βρέθηκε με το να συμφωνηθεί ότι ο συγκεκριμένος μέτοχος που εκτελούσε το δρομολόγιο φοβόταν… μην  του κάνει ζημιά επειδή είναι καινούργιο!
Έτσι σύμφωνα με την καταγγελία που αναγκάστηκε να κάνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλλιμασιάς ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου που πήγαινε στον Καταρράκτη είχε δώσει εντολή στον οδηγό να μην εισέρχεται “εντός του οικισμού για να μην του προξενήσει ζημιά”. Έτσι ο οδηγός έκανε όπισθεν για περίπου 300 μέτρα για να φέρει τους επιβάτες κοντά στη στάση.
Το άλλο λεωφορείο που εκτελεί το ίδιο δρομολόγιο, λόγω του υπερβολικού μεγέθους του δεν μπορούσε να στρίψει στους στενούς δρόμους, οπότε και άφηνε τους επιβάτες έξω από τον οικισμό.
Ανάλογο πρόβλημα είχαν και στη Μέσα Διδύμα. Το πρόβλημα υποσχέθηκαν τα ΚΤΕΛ ότι θα λυθεί.
Άλλωστε θα πρέπει να τηρούν στο ακέραιο τη σύμβαση για τα μαθητικά δρομολόγια  που αποτελεί και την κύρια πηγή εσόδων για τα ΚΤΕΛ.

 

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Φουρτούνα”με τα φάρμακα στον ΟΝ
Επόμενο άρθροΑπόκριες με ποδηλατάδα!