Αρχική Νέα Οικονομία 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης

25

 Το ΔΡ.Α.Τ.Τ.Ε. (Δράση για την Ανάπτυξη του Τουρισμού και της Τουριστικής Εκπαίδευσης), διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Ε.Ο.Τ., το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης, με θέμα “Η δυναμική της διαχείρισης των ξενοδοχειακών λειτουργιών στην αποτελεσματικότητα των ξενοδοχειακών μονάδων“.
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαρτίου 2006, στο ξενοδοχείο Athens Ledra Marriot στη Λεωφόρο Συγγρού 115.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να εκτεθούν και να συζητηθούν οι νέες μέθοδοι διοίκησης ξενοδοχείων που αναπτύσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο και οι εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας που μπορούν να διευκολύνουν τη διοίκηση των ξενοδοχειακών λειτουργιών. Στόχος είναι να αντιμετωπιστούν τα κενά και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη διοίκηση των ελληνικών ξενοδοχείων, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα του κλάδου, όπως και η ποιότητα των ξενοδοχειακών προϊόντων της χώρας μας.
Ομιλητές θα είναι αναγνωρισμένα διευθυντικά στελέχη του κλάδου των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, καθηγητές Τουριστικών Μεταπτυχιακών Τμημάτων Πανεπιστημίων καθώς και καθηγητές Τουριστικών Τμημάτων ΤΕΙ. Το συνέδριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη του κλάδου και φοιτητές Ανωτάτων και Ανωτέρων Τουριστικών Σχολών.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50€ για τα μέλη του ΔΡΑΤΤΕ και 120€ για τα μη μέλη. Μπορούν εγγραφούν στο σωματείο ως τακτικά μέλη όσοι διαθέτουν τουριστικές σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και οι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου. Η εγγραφή με την ετήσια συνδρομή ανέρχονται στα 40€. Η συμμετοχή στο συνέδριο καλύπτει διαλείμματα καφέ και γεύματα καθώς και τον φάκελο σύνεδρου.
Δηλώσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dratte.gr, ενώ μπορείτε να εγγραφείτε με φαξ στο 210 3806302. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε από 18:00 έως 20:00 καθημερινά στο τηλ: 210 3806877 στην έδρα του σωματείου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΞένης Φύλλα – Γιούργη: Τα τραγούδια του πατέρα
Επόμενο άρθροΑποκριάτικο γλέντι στο Νεοχώρι