Αρχική Νέα Τοπικά ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ: Επεσαν οι μάσκες για τον Κορακάρη

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ: Επεσαν οι μάσκες για τον Κορακάρη

7

 

Με την ακόλουθη ανακοίνωση ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ εξηγούν τους λόγους της αποχώρησης από το κοινό νομαρχιακό και δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλλοντας παράλληλα τους επικεφαλείς συνδυασμούς σε Δήμο Χίου και Νομαρχία για το θέμα του Κορακάρη:
   «Για άλλη μια φορά οι δημοτικές και νομαρχιακές αρχές της Χίου προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν και να κοροϊδέψουν τους πολίτες. Με πρόσχημα τις 933 υπογραφές, προετοίμασαν ένα προεκλογικό show με εντυπωσιακά γραφήματα και μεγάλα λόγια, παίζοντας το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου στα μεγάλα ζητήματα που έθεσαν οι “Πολίτες για το Νερό”.
   
   Με τη στάση τους έκαναν σαφές ότι σκοπός τους δεν είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού της Χίου αλλά των δύο επιχειρηματιών (Τσάκου, Βίου) που αγόρασαν μέρος του Κορακάρη.
  
   Αν και διανύουμε μέρες Αποκριών, γι’ αυτούς οι μάσκες έπεσαν και αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο, καλυπτόμενοι πίσω από μια υποτιθέμενη “νομιμότητα” αλλά και επωφελούμενοι από την απουσία μέρους των δυνάμεων της αντιπολίτευσης που όφειλαν να είναι εκεί και να στηρίξουν τα αιτήματα των πολιτών.
  
   Οι επικεφαλής του δήμου και της νομαρχίας και οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης που επέλεξαν την αποχή είναι υπόλογοι. Οι πολίτες δεν θα ανεχθούν τον εμπαιγμό. Οι 933 υπογραφές είναι ακόμα στα γραφεία σας και σας θυμίζουν το χρέος σας:
  
   – Απαλλοτρίωση – αναδάσωση του Κορακάρη
   – Κατάργηση του ειδικού τέλους για το νερό
   – Συνολικός σχεδιασμός για τη λύση του προβλήματος του νερού».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ξενοδοχειακής Διοίκησης
Επόμενο άρθρο“Αγάς” την Καθαρή Δευτέρα στα Μαστιχοχώρια