Αρχική Νέα Τοπικά 18η Γενική Συνέλευση Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπαπτυξης Ελληνικών Νησιών – Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

18η Γενική Συνέλευση Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπαπτυξης Ελληνικών Νησιών – Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

16


Εκπρόσωποι των Ελληνικών Νησιωτικών Επιμελητηρίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. θα συμμετέχουν στις 11 Μαρτίου στην 18η Γενική Συνέλευση του Ομίλου που θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, με την συν-διοργάνωση του Επιμελητηρίου Χίου και με την παρουσία βουλευτών, ευρωβουλευτών και τοπικών αρχών.

Στη Γενική Συνέλευση θα γίνει  διοικητικός απολογισμός του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. για το 2005 και θα συζητηθούν θέματα διοικητικού και οργανωτικού και επιχειρησιακού ενδιαφέροντος. Επίσης θα αποφασιστούν το μέρος και η ημερομηνία της επόμενης Γ.Σ.


Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση με θέμα: “Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και εναλλακτικές μορφές τουρισμού: εξελίξεις και προοπτικές για τα Ελληνικά Νησιά”. Προσκεκλημένοι σε αυτήν είναι ο κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, Υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου Υφυπουργός Ανάπτυξης και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Υπεύθυνη Τομέα Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Πολιτικής Καταναλωτών.


Επίσης το βράδυ της ίδιας μέρας, θα εγκαινιαστεί η νέα αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χίου που πρόσφατα ανακαινίσθηκε και διαμορφώθηκε ενώ θα ακολουθήσει δείπνο προς τιμήν των εκπροσώπων των συμμετεχόντων φορέων και των επίσημων προσκεκλημένων. 


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΡομποτικό υποζύγια για τον αμερικανικό στρατό, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροΑνοιχτό Πρωτάθλημα Σκάκι στο 4ο Γυμνάσιο