Αρχική Νέα Τοπικά Εκδήλωση Σωματείων Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γ. Τούσσα, πρώην...

Εκδήλωση Σωματείων Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γ. Τούσσα, πρώην πρόεδρο ΠΕΜΕΝ

9


Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου με την ευκαιρία της παρουσίας στο νησί μας του Γιώργου Τούσσα, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και πρώην Προέδρου της ΠΕΜΕΝ (φωτογραφία: αριστερά),
ΚΑΛΟΥΝ
Συνταξιούχους και εν ενεργεία ναυτικούς την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2006, και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χίου, για ενημέρωση επί των εξελίξεων του νομοσχεδίου “Αναβάθμιση και αναδιάρθρωση της ναυτικής εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις”, το οποίο συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής.
Το νομοσχέδιο νησιώτες και ναυτεργάτες καταδίκασαν με κινητοποιήσεις και πολυήμερες απεργίες που αντιμετωπίστηκαν από την κυβέρνηση με πολιτική επιστράτευση.
Τα σωματεία καλούν να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις στη ζωή των νησιωτών αφού απελευθερώνονται πλήρως οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, αλλά και των ναυτεργατών και συνταξιούχων ΝΑΤ, αφού θίγει εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
“Όλοι την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χίου, για ενημέρωση σε ένα νόμο καταδικασμένο στη συνείδηση ναυτεργατών και νησιωτών”, καταλήγει η πρόσκληση των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ ΧΙΟΥ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑνεξάρτητη υποψηφιότητα Μάρκου Ψώρα στο Δήμο Ομηρούπολης
Επόμενο άρθροΒολές με πραγματικά πυρά σε θαλάσσια περιοχή