Αρχική Απόψεις Συνεντεύξεις Δημήτρης Μεσολογγίτης: 2 χρόνια ΝΔ

Δημήτρης Μεσολογγίτης: 2 χρόνια ΝΔ

56

Με την ευκαιρία των δύο χρόνων νέας διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας η ΟΝΝΕΔ δηλώνει τα ακόλουθα :
Η νέα κυβέρνηση κρατώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις προχωράει και υλοποιεί
το πρόγραμμα της, παρόλο τις στρατιές ανέργων που παρέλαβε παρόλο το οικονομικό χάσμα που υπήρχε και πάνω από όλα τις δυσκολίες που προκύπτουν από
την μεθοδευμένη και στημένη ένταση κάποιων υποκινουμένων ομάδων θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της μέχρι το τέλος της τετραετίας.
Προχωρώντας όλα τα μεγάλα έργα έχει αποδείξει ότι δεν κομματικοποιεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνοντας σε όλους τους Δήμους και Νομαρχίες την βοήθεια που μέχρι πριν δεν είχα, ζωντανό παράδειγμα τα έργα της Χίου συνεχίστηκαν και συνεχίζουν ,έχοντας μεγάλα ποσοστά ένταξης στα προγράμματα ανάπτυξης σε επίπεδο περιφέρειας δείχνει ότι γίνετε δουλειά και όχι ψηφοθηρία όπως επιχειρείτε από τοπικούς άρχοντες προσκειμένους σε άλλους πολιτικούς χώρους.
Σε απάντηση κάποιων που είναι δυσαρεστημένοι με την Νέα Δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο θέλουμε να πούμε ότι η Χίος αλλάζει καθημερινά αλλά πως θα αλλάξει αν δεν αλλάξουμε και εμείς? Η Κυβέρνηση έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον για το Νομό και φαίνεται καθημερινά ,ας το εκμεταλλευτούμε.
Η ΟΝΝΕΔ ΧΙΟΥ θα συμμετέχει ενεργά στις ερχόμενες εκλογές τις τοπικής αυτοδιοίκησης με στελέχωση όλων των ψηφοδελτίων με στελέχη της και αυτό προτείνει να κάνουν όλες οι πολιτικές γιατί πιστεύουμε ότι έχουν σειρά οι νέοι με νέες ιδέες και νέα οράματα.


Ο Πρόεδρος της Ν.Ε Ο.Ν.ΝΕ.Δ ΧΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο60χρονος… ο διαρρήκτης της Αγροτικής Τράπεζας Πυργίου
Επόμενο άρθρο18η Γενική Συνέλευση Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπαπτυξης Ελληνικών Νησιών – Ε.Ο.Α.Ε.Ν.