Αρχική Νέα Αθλητικά Συνεχίζουν τις εξορμήσεις οι Ποδηλάτες

Συνεχίζουν τις εξορμήσεις οι Ποδηλάτες

18

Καλημέρα φίλοι και φίλες!!!
Ήταν να γίνει η αρχή…
Η πρώτη μεγάλη ποδηλατική (από)δράση στο νησί μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τριήμερο που μας πέρασε. Δεκατρείς ποδηλατόφιλοι από την Αθήνα μαζί με δύο ποδηλάτες junior όργωσαν στην κυριολεξία το νότιο τμήμα του νησιού μας. Και εάν ο καιρός δεν τα χαλούσε την τελευταία μέρα, ήταν αποφασισμένοι να συνεχίσουν για τη βόρεια Χίο. Δεν πειράζει ήταν να γίνει η αρχή…
‘Φίλοι του ποδηλάτου της Αθήνας’ μαζί με τους ‘Ποδηλατείν’ της Χίου κινούνται πλέον αδελφικά και συντροφεμένα για να πάρει το ποδήλατο τη θέση που του ανήκει στις πόλεις μας αλλά και στην ύπαιθρο.
 Το ποδηλατικό πρόγραμμα αυτού του Σαββατοκύριακου έχει ποικιλία!! Συγκεκριμένα το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 3 το απόγευμα ξεκινάμε για μία χαλαρή ποδηλατάδα στο καταπράσινο τοπίο του παλαιού Λοβοκομείου (Αγ. Ματθαίος).  Διαδρομή μοναδική, μέσα στη πόλη που λίγοι ξέρουν κι ακόμα λιγότεροι έχουν κάνει.
Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 9 το πρωί φεύγουμε για μία διαδρομή μέτριας δυσκολίας στα νότια. Αφού περάσουμε τον Κάμπο, τον Ανέμωνα και πιάσουμε το Θολοποτάμι κατηφορίζουμε προς την Καλιμασιά και Καταράκτη.
Οι διαδρομές του Σαββατοκύριακου είναι για όλους, δεν έχουν ούτε αγωνιστικό ούτε ανταγωνιστικό χαρακτήρα. Σκοπό έχουν να μεταδώσουν το μικρόβιο του ποδηλάτου σε ολοένα και περισσότερους φίλους, μικρούς και μεγάλους. Κοινό σημείο αναχώρησης και για τις δύο διαδρομές είναι το ποδηλατικό μας στέκι στην Ελ. Βενιζέλου 3.
Να μη ξεχάσω φωτογραφική μηχανή, ένα αδιάβροχο (σε πρώτη θέση αλλά αχρείαστο), ένα παγούρι νερό και το απαραίτητο κέφι!!
Το αθλητικό κομμάτι  του Ποδηλατείν περιλαμβάνει τις εβδομαδιαίες ποδηλατικές προπονήσεις κάθε Τετάρτη στις 16:30 στο περιφερειακό Καστρομηνά και στη συνέχεια τις συγκεντρώσεις μας στο ποδηλατικό μας στέκι 
                                        
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, το απολαμβάνουμε και το ζούμε!!!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο60χρονος… ο διαρρήκτης της Αγροτικής Τράπεζας Πυργίου
Επόμενο άρθρο18η Γενική Συνέλευση Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπαπτυξης Ελληνικών Νησιών – Ε.Ο.Α.Ε.Ν.