Αρχική Νέα Τοπικά Απολογισμός Έργου από το Νομάρχη

Απολογισμός Έργου από το Νομάρχη

14

Απολογισμό Έργου για την τριετία 2003-2006  έκανε ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, την Τετάρτη το απόγευμα στο Ομήρειο.

 


Ο Νομάρχης γέμισε το Ομήρειο από κόσμο. Παρόντες επίσης ήταν τόσο οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι  του Συνδυασμού του όσο και αρκετοί Δήμαρχοι του νησιού. Οι πιο ηχηρή απουσία ήταν του Αντώνη Κοτσακά, ενώ δεν παρευρέθη και ο Πέτρος Ντομάτας.


Ο Νομάρχης αναφέρθηκε στο έργο της τριετίας ενώ δεν παρέλειψε να  ευχαριστήσει τους Βουλευτές, τους Δημάρχους και τους Περιφερειάρχες ανεξαρτήτως κόμματος για την συνεργασία και βοήθεια τους.


 Στην τοποθέτηση του υπερασπίστηκε με πάθος το έργο του Συνδυασμού του, δήλωσε περήφανος για το παραγόμενο έργο και ουσιαστικά σηματοδότησε την αρχή της προσπάθειάς του να επανεκλεγεί ως Νομάρχης, καθώς ο Πολύδωρος Λαμπρινούδης έλαβε και τυπικά το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ για να διεκδικήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και πάλι τον Νομαρχιακό θώκο.


 


Μέσα σε 40 περίπου λεπτά προέβαλε αναλυτικά το έργο του σε όλους τους τομείς, σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή παράθεση όλων των έργων με χρήση προτζέκτορα και Η/Υ δίνοντας και μία αίσθηση καινοτομίας στο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.


 


Ακολούθησε ομιλία της Γ. Γαζή, υπεύθυνης εκλογικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ για το νομό Χίου  η οποία υπερθεμάτισε για το έως τώρα έργο του Νομάρχη ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα αυτονόμησης κάποιων κοινοτήτων από τον «Καποδίστρια» λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τις κινήσεις του Υπουργού κ. Παυλόπουλου για αυτονόμηση δύο κοινοτήτων καθότι  κάτι τέτοιο θεωρείται πλήγμα προς τους Καποδιστριακούς Δήμους τη στιγμή που απαιτούνται μεγαλύτερες συνενώσεις.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο60χρονος… ο διαρρήκτης της Αγροτικής Τράπεζας Πυργίου
Επόμενο άρθρο18η Γενική Συνέλευση Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπαπτυξης Ελληνικών Νησιών – Ε.Ο.Α.Ε.Ν.