Αρχική Απόψεις Συνεντεύξεις Ηλίας Αρβυθάς: αποχαιρετισμός λόγω αποστρατείας

Ηλίας Αρβυθάς: αποχαιρετισμός λόγω αποστρατείας

24

 Επιστολή Ταξιάρχου ε.α. Ηλία Αρβυθά


Στις πρόσφατες ετήσιες τακτικές κρίσεις της Αστυνομίας και μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας εκ των οποίων τα 24 στο νομό Χίου, προήχθην στο βαθμό του ταξιάρχου και αποστρατεύτηκα από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, δοξάζω το Θεό που όλα αυτά τα χρόνια με φύλαξε υγιή σώματι και ψυχή και παράλληλα επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την αγαστή συνεργασία που είχαμε με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.κ. Διονύσιο και ανεξαρτήτως όλες τις αρχές, υπηρεσίες, φορείς, συλλόγους και σωματεία του νομού Χίου ως και τα ΜΜΕ, αλλά και όλους τους Χιώτες που με περιέβαλαν με εμπιστοσύνη και αγάπη, καθ’ όλη τη διάρκεια της υπηρεσιακής μου σταδιοδρομίας.
Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου (διοικητές υπηρεσιών, αξιωματικούς και όλο το αστυνομικό προσωπικό) που όλοι μαζί προσπαθήσαμε να εκπληρώσουμε, με επιτυχία πιστεύω, τη δύσκολη αποστολή μας.
Εύχομαι στον αντικαταστατή μου καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του, στο δε αστυνομικό προσωπικό να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Χιώτικο λαό και θα παρακολουθώ με αγάπη και ενδιαφέρον κάθε πρόοδό του.
Τέλος ως απλός πολίτης της Χίος θα είμαι μέτοχος και συμμέτοχος στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΡομποτικό υποζύγια για τον αμερικανικό στρατό, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροΑνοιχτό Πρωτάθλημα Σκάκι στο 4ο Γυμνάσιο