Αρχική Νέα Αθλητικά Ποδηλατείν …Ποτέ κόντρα με το καιρό!! !-πρόγραμμα σαββατοκύριακου

Ποδηλατείν …Ποτέ κόντρα με το καιρό!! !-πρόγραμμα σαββατοκύριακου

10

 

Στις τελευταίες  ποδηλατο-δράσεις μας μπορεί ο καιρός να μην ήταν με το μέρος μας (με ρόδες και πετάλια δηλαδή!!) αλλά  κι εμείς δεν κάνουμε τρέλες ούτε πάμε κόντρα με το καιρό!! Είπαμε Ποδηλατείν σημαίνει συμμετοχή από πολλούς, διασκέδαση, ψυχαγωγία, άθληση και όχι την πραγματοποίηση μιας δράσης από λίγους και με συνθήκες που να μειώνουν την επιτυχία και την απόλαυση της δράσης.


Έτσι λοιπόν, λόγω των συνεχών βροχοπτώσεων  της εβδομάδας που πέρασε, οι δράσεις του Ποδηλατείν μεταφέρονται αυτό το Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα:    


Το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 3 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε μία  χαλαρή ποδηλατάδα στο καταπράσινο τοπίο του παλαιού Λοβοκομείου (Αγ. Ματθαίος).  Διαδρομή μοναδική, μέσα στη πόλη που λίγοι ξέρουν κι ακόμα λιγότεροι έχουν κάνει.


Την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 9 το πρωί θα κάνουμε πετάλι σε μία διαδρομή μέτριας δυσκολίας στα νότια. Αφού περάσουμε τον Κάμπο, τον Ανέμωνα και πιάσουμε το Θολοποτάμι θα κατηφορίσουμε προς την Καλιμασιά και Καταράκτη.


Κοινό σημείο αναχώρησης και για τις δύο διαδρομές είναι το ποδηλατικό μας στέκι στην Ελ. Βενιζέλου 3. Όλα τα παραπάνω με την επιφύλαξη των καιρικών συνθηκών (καιρού επιτρέποντος)!!


Θυμίζουμε πάντα το αθλητικό κομμάτι  του Ποδηλατείν περιλαμβάνει τις εβδομαδιαίες ποδηλατικές προπονήσεις κάθε Τετάρτη στις 16:30 στο περιφερειακό Καστρομηνά και στη συνέχεια τις συγκεντρώσεις μας στο ποδηλατικό μας στέκι