Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Προσπάθειες για σύσταση Σώματος Διπλωματούχων Μηχανικών στη Χίο

Προσπάθειες για σύσταση Σώματος Διπλωματούχων Μηχανικών στη Χίο

14

Η Συνδικαλιστική Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών Χίου πραγματοποίησε συνάντηση ώστε να καθοριστεί η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και να καθοριστούν  αντιπρόσωποι τους για το συνέδριο της Ομοσπονδίας. Επίσης, η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία στους διπλωματούχους μηχανικούς του δημοσίου να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν άμεσα όπως τα προβλήματα που  έχουν να κάνουν με τους μισθούς και τις συντάξεις, ζητήματα σχετικά με την πρόσφατη νομοθεσία για τις μελέτες των δημοσίων έργων. Επίσης, από τη συνάντηση αυτή προέκυψε η άμεση ανάγκη πραγματοποίησης σεμιναρίου από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης αναφορικά με το νόμο περί μελετών και παροχής υπηρεσιών καθώς πολλοί μηχανικοί διατηρούν ερωτήματα προς απάντηση ώστε να ξεκαθαρίσουν και να αντιληφθούν αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα.  


Να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν 45 μηχανικοί καθώς και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΕΜΔΥΔΑΣ κ. Αθανάσιος Μπούμης, αρχιτέκτων μηχανικός  ο οποίος αφού χαιρέτισε τη συγκέντρωση, πραγματοποίησε και ενημέρωση των μελών. Πρόεδρος της συνεδρίασης ορίστηκε ο κ. Ανδρεάδης Πλάτων.

 

Ως ημερομηνία των εκλογών ορίστηκε η Τετάρτη 10 Μαϊου 2006 από τις 10:00 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι. Ενώ σε ό,τι αφορά την κατάθεση υποψηφιοτήτων οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν υποψηφιότητα μέχρι τις 26 Απριλίου 2006. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τοπικό γραφείο ΤΕΕ στο τηλ 2271035061 για περισσότερες πληροφορίες.